Elazığspor’da Diarra Krizi!

Senegalli Genç Stoper ayrılmak istiyor, genç futbolcuya Menemen Bld. Spor talip…

Birevim Elazığspor’un sözleşme uzatma teklifine yanaşmayan Malili Futbolcu İdrissa Diarra takımdan ayrılmakta kararlı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor’un talip olduğu futbolcuyla Elazığspor’un bir kez daha görüşeceği öğrenildi.

TFF 2. Lig’e düştüğü için yabancı futbolcu oynatamayacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden İdrissa Diarra’nın mukavelesini uzatıp bu futbolcuyu kiralamak istiyor. Liglerin sona ermesinin ardından tatil için ülkesi Mali’ye giden genç futbolcu, telefonla kurulan ilk temasta takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un sözleşme uzatıp başka bir takıma kiralama teklifini geri çeviren ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan İdrissa Diarra’nın kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Başarılı futbolcuya Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Menemen Belediyespor’un da talip olduğu bildirilirken, Diarra’nın nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

*Elazığspor'un izni olmadan biryere gidemez…

Öte yandan İdrissa Diarra, sözleşmesi devam ettiği için Elazığspor’un izni olmadan herhangi bir kulübe imza atamayacak. Bunun bilincinde olan genç oyuncuyla ilerleyen günlerde Başkan Selçuk Öztürk ile yeni bir görüşme yapılacağı öğrenilirken, Başkan Öztürk’ün Diarra’yı ikna etmeye çalışacağı spor servisimize gelen bilgiler arasında.

10 Haz 2019 - 17:10 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İsfendiyar - Bu adamı oynatamayacagina göre,bu ne dayatma . Bırak neyse değeri getirsin gitsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 17:10
01

İsfendiyar Ak - Bu adamı oynatamayacagina göre,bu ne dayatma . Bırak neyse değeri getirsin gitsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 17:10