“Elazığspor’da Futbolu Bırakmak İstiyorum!”

Bordo-Beyazlı Eski Golcü Futbolcu Göksu Türkdoğan, sosyal medyada katıldığı canlı yayın programında Elazığspor’lu Taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu…

“Elazığspor’da Futbolu Bırakmak İstiyorum!”
“Elazığspor’da Futbolu Bırakmak İstiyorum!”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karantina günlerinin devam ettiği şu günlerde futbolcularda evde kalıp antrenmanlarını sürdürmeyi ve sosyal medya kanallarından canlı yayınlarla futbol severlere ulaşmayı ihmal etmiyor. Hayatın her evresinin özlendiği gibi futbolunda özlendiği günümüzde, Elazığspor’un eski futbolcusu Göksu Türkdoğan Kanal Fırat Spor Spikeri Mustafa Sağlam’ın sosyal medya hesabından Elazığlı futbol severlerin sorularını yanıtladı.

2010-2013 yılları arasında Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un formasını giyinen ve beyefendi kişiliğiyle futbol severlerin gönlünde taht kuran 35 yaşında ki futbolcu Göksu Türkdoğan; futbolcu olmamda ki en büyük pay Elazığspor diyerek, Elazığ günlerini çok özlediğini söyledi. Özellikle geçmişe yaptığı yolculukta Felipe Melo’nun kaleye geçtiği ve kurtardığı penaltı pozisyonuna da çok üzüldüğünü aktaran Göksu Türkdoğan, beklediğimden daha az tepki aldığını aktardı.

“BİZ O GEÇMİŞTEN HİÇ GELEMEDİK…”

‘’Elazığspor, kalbimizde bizim hep. 11 yıllık profesyonellik hayatım var ve hep Elazığspor konuşuluyor. Bizi de vitrine çıkaran bu değerli kulüptür. Elazığspor’un daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. İlk geldiğim zaman Akın Şatıroğlu başkan ve Teknik Direktör olarak Osman Özköylü vardı. İstanbul dışına ilk defa çıkacaktım ve çok heyecanlıydım. Birazda korku vardı İstanbul dışına çıkacağım diye. Çok şükürde her şey istediğim gibi gitti.‘’

“ELAZIĞ’A KİM GİDERSE ORADA OYUNCU ZİRVESİNİ YAKALIYOR…”

“Biz çok isimli futbolcular değildik ama çok güzel bir ekip ruhu yakalandı. Elazığ’a kim giderse orada oyuncu zirvesini yakalıyor. Elazığspor’un böyle bir durumu var. Hepimizin futbol kariyerine büyük katkı sağlayan bir yer. Beni futbolcu yapmışsa Elazığspor yapmıştır bunu açıkça söyleyebilirim. O takım ruhu yakalandı çünkü sosyal anlamda geniş bir yer değil Elazığ. Beraber 17-18 kişi bir araya geliyorduk çok keyifli anlar yaşıyorduk. Hepimiz aidiyet duygusu içerisinde oynuyorduk en önemlisi buydu bence. Elazığ halkına bir borcumuz varmış gibi oynuyorduk gerçekten ben bunu hissedebiliyordum. Buda başarıyı getirdi bence. Benim üst üste 3 tane şampiyonluğum oldu. Bunlardan iki tanesi Elazığspor’laydı. Hiç beklemeden ben Elazığ da o sezonlar 3 kategoride oynamış oldum. 2.Lig , TFF 1.Lig ve yarım sezonda Süper Ligde oynama şansım oldu.”

“O AN İÇİN ÇOK ÜZÜCÜYDÜ 1 HAFTA 10 GÜN KADAR UYUYAMADIM…”

“Felipe Melo’nun kaleye geçtiği pozisyonu zaman zaman arkadaşlarımızla da sürekli konuşuyoruz hala. O an için çok üzücüydü 1 hafta 10 gün kadar uyuyamadım hatta, çok fazla yıprandım. Çünkü ben golü atsaydım puan kazanacaktık Galatasaray karşısında. Penaltının atılması çok uzun sürdü. Hatta Elazığspor’da bayağı penaltı kullandım ve tek kaçırdığım penaltı odur. Oda benim için talihsizlik oldu ve çok üzüldüm. Keşke geri dönüp telafi edebilme şansım olsa. Şunu da çok iyi biliyorum; o dönem insanlarda çok üzüldü. Hiçbir tepki olmamıştı bu da beni çok şaşırtmıştı. Hatta zaman zaman kızanlar ve sonrasında hakkını helal et diyen insanlarda oldu. Genel anlamda tepki bekliyordum olmadı. Buda Elazığ insanının gönlünün ne kadar güzel olduğunu gösteriyor zaten.”

“ELAZIĞSPOR’DA OYNAMAK İSTERDİM FAKAT BİR ŞEKİLDE KOPTUK, KOPARILDIK…”

“Şuan eşimde yanımda ve zaman zaman konuştuğumuzda o Elazığ’a gitmemi çok ister. O zaman evli değildik ben Elazığspor’da oynarken nişanlıydık. Zaman zaman maçlara gelmişti Elazığ’a. Şimdi benim yaşım 35 oldu, artık futbol hayatında sonlara doğru geliyoruz. Elazığspor gönlümüzde kalan bir yer. Gönül ister ki orda bitirelim, orda devam edelim ama şartlar ne olur bilmiyorum. Transfer yasağı da vardı nasip olmadı gelmek. Elazığspor’un üst liglerde hep bulunmasını istiyorum. Ama ben küçük küçük yanlışlar yapıldığını düşünüyorum. O dönemde takımın iskelet yapısı daha da korunabilirdi diye düşünüyorum. Tabi ki transferler gerekli, daha büyük oyuncular alınabilir ama Elazığspor Süper Ligi önce bi sindirmeliydi. Bende kalıp hayatımın sonuna kadar Elazığspor’da oynamak isterdim fakat bi şekilde koptuk, koparıldık.”

“HOCALARIN VERMİŞ OLDUĞU BÜTÜN ANRENMANLARI YERİNE GETİRDİM…”

“Ben bodurumda yaşıyorum. Geçen yıl Bodrumspor’daydım ve buraya yerleştim. Burada antrenman imkanı daha fazla oldu tabi. Bodrumspor stadyumunu ve tesisini kullandım. Hocaların vermiş olduğu bütün anrenmanları yerine getirdim. Tabi yaşta biraz ilerleyince insan aklı başına geliyor ve daha fazla kendine bakıyor. Çünkü seneler kısıtlı, futbol ömrü kısa. O anlamda şuan daha profesyonel yaşıyorum diyebilirim.”

27 Nis 2020 - 12:58 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.