Elazığspor’da Parola Galibiyet

Elazığspor’da Kırşehir Belediyespor Maçı hazırlıklarının ilimizdeki etabı tamamlandı.

Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma savaşı veren Elazığspor’da, Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor Maçı hazırlıklarının ilimizdeki etabı tamamlandı.

Kümede kalma ümitlerini sürdürmek isteyen ve bu doğrultuda Kırşehir deplasmanından mutlak puan ya da puanlarla dönmeyi hedefleyen Elazığspor, günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 15.00’de Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda taktiksel varyasyonlar üzerinde duruldu.

Sakatlıkları nedeniyle Yiğitcan ve Hebat’ın yer almadığı antrenmanda, morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Bu antrenmanla birlikte Teknik Direktör Cafer Aydın gözetimindeki hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayan Elazığspor, son çalışmasını Kırşehir’de yapacak.

19 Nis 2021 - 16:01 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.