"ELAZIĞSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM!"

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un Genç Oyuncusu Ahmet Ertuğrul Öztürk, geçen sezonun kendisi açısından başarılı geçtiğini belirterek her maçta farklı tecrübeler kazandığını söyledi.

"ELAZIĞSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM!"
"ELAZIĞSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM!"
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Bordo-Beyazlı Oyuncu Ahmet Ertuğrul Öztürk, tüm zorluklara rağmen Elazığspor'un yok olmasına müsaade etmediklerini belirterek, Bordo-Beyazlı Formayla şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Elazığspor'un Altyapısında yetişen ve çeşitli kademelerde görev yapan 19 yaşındaki orta saha geçen sezon ve bu sezonu spor servisimize değerlendirdi.

Geçen sezon 28 maçta 1256 dakika süreyle sahada kalan 1 gol kaydeden başarılı oyuncunun yaptığı açıklama şöyle;

*GENÇLER İLK YARI BÜYÜK MÜCADELE VERDİ

"Azimle geçen zorlu bir sezondu. Mutlu tamamlamamızın sebebi de bu zorluğa rağmen üstesinden gelmemizdi. Takım olarak birlikte güzel işler çıkardığımızı düşünüyorum. İlk yarı tüm liglerin en genç kadrosu olarak sahadaydık. Verdiğimiz mücadele çok büyüktü. İstediğimiz puanları tam olarak toplayamadık ama önemli maçlardan puan aldık. Kahta,Hendek,Karaman gibi ve bununda karşılığını sezon sonu ikili averajda aldık. İkinci yarı ise gelen takviyelerle takımımız oyun anlamında oturmuştu ve başarıya giden yolu daha çok hissetmiştik. Her hafta üstüne koyarak ligde kalmayı başardık."

*ELAZIĞSPOR'UN YOK OLMASINA MÜSAADE ETMEDİK.

"Geçen sezon benim açımdan başarılı bir şekilde geçtiğini düşünüyorum. Her maçta ayrı tecrübeler kazandım. Yeni sezon hedeflerim ise geçen sene Elazığspor’un yok olmasına müsaade etmediysek bu sene ise hak ettiği liglere yükseltmek istiyoruz. Yani bu şampiyonluk yolunda takımın önemli bir parçası olmak istiyorum."

*KARAMAN VE KAHTA MAÇLARINI UNUTUMAM

"İçerideki Karaman maçı ligin ilk galibiyeti olduğu için unutulmazdı, coşkusu farklıydı. Deplasmandaki Kahta Maçı'nda inanılmaz bir mücadele vardı ve Batman Maçı son dakika gelen gol unutulmayan maçlar arasındaydı."

*TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ YADSINAMAZ

"Elazığspor büyük bir camia ve taraftarı da büyük. Geçen sezon sonuna kadar yanımızda olduklarını hissettik. Çıktığımız maçlardaki galibiyetlerimiz sadece bizim başarımız değil taraftarlarımızın verdiği destek yadsınamaz hepsine teşekkür ediyorum."

01 Tem 2022 - 15:32 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.