Elazığspor'da şok gelişme! 3 Oyuncu kadro dışı

Bordo-Beyazlı Temsilcimizde Gazişehir Maçı öncesi antrenmanda tartışan Kaptan Mehmet Yiğit, Ömer Yıldız ve Kaleci Ahmet Doğan süresiz kadro dışı bırakıldı…

Spor Toto 1.Lig’in 8.Haftası’nda evinde Gazişehir GFK ile karşılaşan Temsilcimiz Elazığspor’da zorlu maç öncesi şok bir gelişme yaşandı. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre zorlu maç öncesi antrenmanda tartışan Kaptan Mehmet Yiğit, Kaleci Ahmet Doğan ve Ömer Yıldız’ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı öğrenildi…

Bugün kendi saha ve seyircisi önünde Gazişehir GFK ile karşılaşan ve sahadan 5-0’lık mağlubiyetle ayrılan Temsilcimiz Elazığspor’da sular bir türlü durulmuyor. Transfer olduğu günden beri takımın en hırçın futbolcusu olan ve son olarak Denizlispor Maçı’nda gördüğü kırmızı kartla Gazişehir Maçı öncesi cezalı duruma düşerek taraftarın ve yönetimin büyük tepkisine maruz kalan Kaptan Mehmet Yiğit’in antrenmanda Elazığlı Oyuncular Ömer Yıldız ve Kaleci Ahmet Doğan’la kavga ettiği bildirildi. Teknik direktör Orhan Kaynak ve teknik heyetin gözü önünde yaşanan kavganın ardından harekete geçen Bordo-Beyazlı Yönetimin 3 oyuncuyu da süresiz olarak kadro dışı bıraktığı belirtildi. İrfan Yumakgil Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu aldığı kadro dışı kararı sonrası genç oyuncular Ahmet Doğan, Ömer Yıldız ve Kaptan Mehmet Yiğit’in bundan sonra altyapıyla antrenmanlara çıkacak. Mehmet Yiğit ile Ömer Yıldız ve Kaleci Ahmet Doğan konusunda yönetimin kamuoyuna açıklama yapacağı öğrenildi.

07 Eki 2018 - 17:17 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.