Elazığspor'da yaprak dökümü sürüyor

TY Elazığspor’da Emre Öztürk de sözleşmesini fesih etti. Genç Oyuncu; “Eski yönetimin olduğu yerde devam etmek istemediğim için sözleşmemi fesih ettim.”dedi.

Tetiş Yapı Elazığspor’da eski yönetim döneminde aylarca maaş alamayan Emre Öztürk de sözleşmesini fesih etti. Sezon başında Manisaspor’dantransfer edilen ve görev aldığı karşılaşmalarda başarılı bir performans ortaya koyan Emre Öztürk, kontratını neden fesih ettiğini açıkladı.

Bu sezon toplam 20 maçta görev alan ve 2 asist yapan başarılı futbolcu, sözleşme fesih tarihinin Tetiş Yapı Elazığspor Olağan Mali ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’ndan önceye denk geldiğini ve eski yönetimin tekrar yola devam edebileceğini düşündüğü için sözleşmesini sona erdirdiğini kaydetti.

Temsilcimiz ile yeni yönetim tarafından kendisine bir teklif gelirse ve geçmiş alacaklarını temin edebilirse yola devam edebileceğini de açıklayan Emre, taraftara da seslenerek;“Sözleşme fesih tarihim Elazığspor kongresinden önceye denk geliyordu. Kongrenin ardından eski yönetimin devam edebileceğini düşündüm. Eski yönetimin olduğu yerde devam etmek istemediğim için sözleşmemi fesih ettim. Zaten bu konularda Mertan Caner Öztürk de size çeşitli açıklamalarda bulundu. Futbolcuların düşüncelerini de ortaya koymuş oldu. Elazığspor taraftarı sezon boyunca bize destek verdi. Çok fazla taraftarımız olmasa da tribünlere gelenler bizlere 90 dakika boyunca destek oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Keşke çeşitli sıkıntılar yaşanmasaydı da hepimiz Elazığspor formasıyla devam edebilseydik ancak eski yönetimle devam etmek istemedik. Yeni yönetimi de kutluyorum. Eğer bizlerin geçmiş alacaklarını öderler, sizinle yola devam etmek istiyoruz derler ve teklifte bulunurlarsa biz de seve seve devam edebiliriz. Şu an için hiçbir şeyin netliği yok. Herkes için hakkında hayırlısı olsun.” ifadelerinde bulundu.

29 May 2018 - 15:20 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.