ELAZIĞSPOR’DAN DELEGELERE ÇAĞRI; “AİDAT İÇİN SON TARİH 30 KASIM”

Entegre Solar Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, genel kurul üyelerine aidatlarını yatırmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

ES Elazığspor Kulübü, genel kurul üyelerine çağrıda bulunarak aidatların yatırılmasını istedi.

Tüzük gereği her yıl yılda 1 kez olmak üzere genel kurul üyelerinden tahsil edilen aidatlar için Elazığspor Kulübü tarafından belirlenen son ödeme tarihi ise 30 Kasım Çarşamba günü olarak belirlendi.

Tüzükte yer alan “Yıllık Üyelik Ödentisi” olan ve aidat olarak da adlandırılan ödemeyi yapmayan delegelerin üyelikleri askıya alınırken, bir sonraki genel kurulda oy kullanma hakları da engelleniyor.

Buna göre Elazığspor Kulübü Derneği’nde genel kurul üyelerinin, 30 Kasım Çarşamba gününe kadar yıllık üyelik ödentilerini yapmaları gerekiyor.

Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada; “Elazığspor Kulübü Genel Kurul Üyelerinin Dernek Tüzüğünün 9.Maddesi gereği yıllık aidat ödemelerini 30 Kasım 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Elazığspor Kulübü Derneği’nin veznesine yatırmaları rica olunur.” denildi.

27 Kas 2022 - 12:52 - Spor

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.