Elazığspor'dan destek çağrısı!

Şerifoğulları; "Her karşılaşmamızı final havasında oynayacağız. Önümüzde zorlu karşılaşmalar var ama bunların hepsini alabilecek güçteyiz" dedi

Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, Spor Toto Süper Lig'de final havasında oynayacakları son 5 maçı da kazanabilecek güce sahip olduklarını söyledi…

Şerifoğulları, yaptığı açıklamada, ligde son 5 haftada bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak önceki günkü Gaziantepspor galibiyetiyle az da olsa rahatladıklarını belirtti.

Ligde son haftalara yaklaşıldığını dile getiren Şerifoğulları, fikstürlerinin zor olduğunu ancak hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadıklarını kaydetti.

Kulüpte, başkanından görevlisine kadar herkesin birbirine kenetlendiğini ve takımda kümede kalma yönünde büyük bir inanç olduğunu vurgulayan Şerifoğulları, "Her karşılaşmamızı final havasında oynayacağız. Önümüzde zorlu karşılaşmalar var ama bunların hepsini alabilecek güçteyiz. Ligin sonunda gülen taraflardan biri de biz olacağız. Buna inanıyorum. Başkanımızın, teknik heyetimizin, futbolcularımızın yani kulüpteki herkesin tek amacı şehrimizin marka değeri Elazığspor'u Süper Lig'de tutabilmek" diye konuştu.

Ligde Galatasaray ve Beşiktaş ile Elazığ'da, Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Şerifoğulları, "Bizim için de rakiplerimiz için de zorlu maçlar olacak. Rakiplerimizin hepsinin bir hedefi var. Bizim de ligde kalma hedefimize ulaşacağımıza inancım tam. Bu maçların hepsinden galibiyet alacağımıza inanıyorum. Kentten istediğim, bu zor günlerde takımımıza her zaman destek olmaları" dedi.

Şerifoğulları, içeride ve dışarıda oynayacakları tüm karşılaşmalarda taraftarlardan destek istediğini sözlerine ekledi.

*Elazığspor, 5 hafta sonra 3 puana kavuştu

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor'u mağlup eden Elazığspor, bu maçın ardından oynadığı 5 maçta sadece 2 puan toplayabildi.

Sivasspor galibiyetinin ardından Kasımpaşa ve Trabzonspor'la berabere kalan Gakgoşlar, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor'a mağlup oldu.

Son 5 karşılaşmada kötü bir performans gösteren Elazığ temsilcisi, bu periyotta kalesinde 7 gol gördü, sadece 1 gol atabildi. Elazığspor, kötü gidişi önceki gün sahasında Gaziantepspor'u yenerek sonlandırdı. Ligde 48 gün sonra 3 puan alan Elazığ ekibi, Kayserispor, Medical Park Antalyaspor ve Kayseri Erciyesspor'un puan kayıplarıyla 31 puanla ligin 15. sırasına yükseldi ve düşme hattının bir basamak üstüne çıktı.

16 Nis 2014 - 19:44 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.