Elazığspor'u hak ettiği yere getireceğiz

Bordo-Beyazlıların yeni transferleri Çağrı, Ümit ve Cleyton, en kısa sürede hazır hale gelip takıma katkı sağlamak istediklerini söylediler

*Temsilcimiz Elazığspor’un yeni transferlerinden Çağrı Ortakaya, Ümit Tütünci ve Cleyton Silva, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen çift kale maç sonrası açıklamalarda bulundular. Takımın Giresunspor maçıyla galibiyetle tanışacağına inandıklarını belirten yeni transferler, kendilerinin de en kısa sürede hazır hale gelerek takıma katkı sağlamak istediklerini söylediler.

İşte Çağrı, Ümit ve Cleyton’ın açıklamaları:

Çağrı: “Büyük bir camiaya geldim”

“Geçen sene Giresunspor’daydım, sözleşmem bitti. Bir bekleme süresi oldu ve en son Elazığspor’la imzaladık. İyi bir takıma geldim, büyük bir camiaya. Takım iyi de başladı, son dakikalarda şanssız bir gol yedik ama olsun bu hafta inşallah eski takımım Giresunspor’u yenip içeride galibiyetle başlamak ve lige öyle devam etmek istiyoruz.

Ben kendimi iyi hissediyorum. Sadece biraz takıma uyum sağlamam gerekiyor geç katıldığım için. İnşallah 1 hafta-10 güne kendimi toparlayıp takıma yararlı olmak istiyorum.”

Ümit: “Takım aslanlar gibi oynadı”

“Öncelikle 1-2 senedir hep buralarla konuşuyorduk, ismimiz geçiyordu ama nasip bugüneymiş. Tabii biraz geç geldiğim için kampı kaçırdım ama çok şükür bugün buradayım, bundan da çok mutluyum. İnşallah hem Elazığspor hem de benim için iyi olacağını düşünüyorum.

Taraftarımız bize inanmaktan sakın vazgeçmesin. Tabii ki hazır olmak için yaklaşık 2-3 haftamız var, bu hassasiyeti de onlardan bekliyoruz ama gördüğünüz gibi Göztepe maçında takımımız aslan gibi mücadele etti ve 3 puanı biz kaçırdık. Bu hafta güzel bir galibiyetle başlayıp biz yeni gelenler de tam hazır olup takıma fayda sağlayarak Elazığspor’u hak ettiği Süper Lig’e çıkaracağız inşallah.”

Cleyton: “Elazığspor’u Süper Lig’e çıkaracağız”

“Daha önceki takımım Kayserispor’la olan kontratım bitti ve bana bir menajer gelip Elazığspor’la ilgili teklif yaptı. Ben de Elazığspor’un iyi bir kulüp olduğunu, Süper Lig’e çıkmak istediğini de duymuştum zaten. Bu yüzden buraya geldim. Takımı Süper Lig’e çıkarmak için elimden geleni yapacağım.

Burada iyi bir takım kuruldu. Ben de geldim buraya ve başkanla görüştüm. Başkanı da kulübü de sevdim. Elazığspor’u bu yüzden seçtim. Yaklaşık 2 haftadır buradayım. Bazen günde 2 idmana çıkıyoruz. Zorlu geçen ama iyi idmanlar oluyor, ben de elimden geleni yapıyorum. Şu anda %70-80 hazırım. Tabii ki maç eksiğim var, iyi bir form yakalayıp fit olmam lazım. Bunu da maç yapa yapa kazanacağım ve hazır hale geleceğim. Ondan sonra da inşallah taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağım.”

21 Ağu 2015 - 11:42 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.