Elazığspor’un Eski Futbolcusu Vefat Etti

Bordo-Beyazlı eski futbolculardan İmam Şanlı 58 yaşında hayatını kaybetti…

Elazığspor’un Eski Futbolcusu Vefat Etti
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığspor’un eski futbolcularından İmam Şanlı, uzun zamandan bu yana yakalandığı amansız haftalığa yenik düşerek 58 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun bir zamandan bu yana yakalandığı amasız haftalıkla mücadele eden İmam Şanlı, tedavi gördüğü hastanede öğlen saatlerinde vefat etti.

Futbol yaşantısına amatör olarak Paluspor’da başlayan ve daha sonra ise Elazığspor’a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını atan İmam Şanlı, yine Elazığspor’da sonlandırdığı profesyonel kariyerinin ardından amatöre dönerek Telekomspor’da futbolu bıraktı.

Futbolculuk yaşantısının ardından antrenörlük hayatına da yine Elazığspor’da başlayan İmam Şanlı, daha sonra ise Telekomspor, Fırat Tekspor ve son olarak da tekrar Telekomspor’da görev yaptı. İlimiz amatörünün sevilen simalarından biri olan ve 58 yaşında hayatını kaybeden İmam Şanlı’nın Perşembe günü Ehlibeyt Cem Evi’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

günışığı gazetesi olarak, Elazığspor ile PTT’nin sembol isimlerinden, beyefendiliğiyle bilinen ve tanınan, Elazığ Spor Câmiası’nda güzel ahlâkıyla öne çıkan İmam Şanlı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve spor câmiamıza başsağlığı diliyoruz

.

11 Şub 2020 - 14:45 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.