Elazığspor’un Milli Ara Planı

Elazığspor Teknik Sorumlusu Serhat Gülpınar, sezonun geri kalanı için stratejisini netleştiriyor.

Elazığspor’un Milli Ara Planı
Haber albümü için resme tıklayın

Milli maç arasına Adana Demirspor mağlubiyeti ile giren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor kalan 8 haftada korkulu rüya görmemek adına işi sıkı tutacak…

*İlk hazırlık maçı İzlanda Ekibiyle…

Lige verilen arayı iyi değerlendirmeyi düşünen Teknik Sorumlu Serhat Gülpınar, kalan 8 haftada puan kaybını en aza indirmek istiyor. Geride kalan 3 haftayı da mağlubiyetle tamamlayan ve kalesinde basit gol yemeyi engelleyemeyen genç teknik adam, yaklaşık 3 haftalık arada savunmaya ve hücuma ağırlık verecek. Bu kapsamda 8 günlük mini kampta 3 hazırlık oynamayı planlayan Serhat Gülpınar idaresindeki Elazığspor ilk olarak İzlanda 2.Lig Takımları’ndan UMF Njardvik Takımyla karşı karşıya gelecek.

*9 Maçta 4 puan…

Ligin ikinci yarısı baz alındığında, oynadığı 9 maçta 7 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan ve sadece 4 puan toplayabilen Elazığspor’da Teknik Sorumlu Serhat Gülpınar ilk olarak zorlu Hatayspor deplasmanından 3 puanla çıkmak istiyor. Son 6 haftada sadece 1 mağlubiyeti bulunan rakibini kazasız geçmek isteyen Elazığspor, bu maçın ardından bir aksilik olmaması halinde Başkent’te Altınordu’yu ağırlayacak.

19 Mar 2019 - 17:01 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.