"ELİMİZDEKİ MALZEMENİN MAKSİMUMUNA ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ!"

İl Özel İdare Baş antrenörü Mehmet Özkan, bütün hedeflerinin takımı ligde tutabilmek olduğunu kaydetti…

Herbalife Nutrition Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve Hakan Acer ile yolların ayrılmasının ardından Başantrenör olarak göreve getirilen Mehmet Özkan, hedefleri ve takımdaki son durum ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Elazığ İl Özel İdarespor’un, çok önceden beri rakip olarak karşılaştığı bir kulüp olduğunu ve gerek yönetimden gerekse de Staff’tan arkadaşların birçoğunu geçmişten zaten tanıdığını aktaran Özkan, “Sevdiğim bir yer Elazığ, burada olmaktan da son derece memnunum. Organizasyon olarak şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Ufak tefek, küçük problemler var ama onları da yöneticiler gayet iyi niyetle çözmeye çalışıyorlar. Bence kulübümüz, basketbol adına şehrin kalıcı olması gereken bir değeri diye düşünüyorum. Şu ana kadar Elazığ’ı çok fazla gezme fırsatım olmadı ama umarım sezon sonuna kadar Elazığ’ın her yerini de öğrenmiş olacağım” şeklinde konuştu.

*2 Yabancı Takviyesi Yapmayı Düşünüyoruz…

Elazığ’a geleli daha çok fazla bir zaman olmamasına rağmen, hem takımdaki Amerikalı oyuncunun ayrılması, hem de pozitif vakalar nedeniyle tam takım olarak bir araya gelemediklerini ifade eden Elazığ İl Özel İdarespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Mehmet Özkan, “Bu nedenle Hatay Maçımız ertelendi. İlk maçımızı Pazar günü Nesibe Aydın karşısında içeride oynayacağız İnşallah. Perşembe gününden itibaren tam takım olarak çalışacağız. Bunun yanı sıra transfer çalışmalarımız da sürüyor. Eğer yapabilirsek 1, eğer fırsatımız olursa 2 tane yabancı takviyesi yapmayı düşünüyoruz” dedi.

* Elimizdeki Malzemenin Maksimumuna Ulaşmaya Çalışacağız.

Bütün hedeflerinin takımı ligde tutabilmek olduğunu fakat bunun da şartları zorlayarak ancak mümkün olabilecek bir durum gibi göründüğünü kaydeden Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Çok iyi hazırlanıp, elimizdeki malzemenin maksimumuna ulaşmaya çalışacağız. Sporcu arkadaşlarla, keyifli-enerjik antrenmanlar geçiriyoruz. Umuyorum Nesibe Aydın Maçı ile birlikte arzu edilen o istekli, gayretli, enerjik basketbolu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Seyircimizle de bütünleşebilirsek, sezonu ligde kalarak kapatmayı düşünüyoruz. O yüzden bütün seyirciye de ihtiyacımız var. İçerideki maçlarımızda bizleri yalnız bırakmazlarsa, onlarla birlikte rakiplere karşı savaşabiliriz diye düşünüyoruz. Ümitliyim”.

20 Oca 2022 - 17:01 - Spor

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.