“Endişelenecek Bir Durum Sözkonusu Değil!”

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor’a FİFA’dan 3 Dönem Transfer Yasağı iddialarının doğru olmadığını, 3 futbolcu konusunda geçici transfer yasağı olduğunu ve bu yasağında borç ödendiği takdirde kalkacağını söyledi…

Haber: Özgür YILDIRIM

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor’a FİFA’dan 3 Dönem Transfer Yasağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, endişeye mahal olacak bir durumun sözkonusu olmadığını söyledi…

Hamidou Traore, Sarpong ve Segbefia olmak üzere toplamda 168 Bin Euro borç nedeniyle FİFA’dan geçici transfer yasağı aldıklarını ancak bu borcun ödenmesi veya yapılandırılması durumunda yasağın kalkacağını ifade eden Başkan Öztürk taraftarların kamuoyunda dolaşan bilgi kirliliğine itibar etmemelerini istedi.

Başkan Selçuk Öztürk’ün günışığı’na yaptığı özel açıklama şöyle;

“Ortada dolaşan Elazığspor’a 3 Dönem transfer yasağı söylemleri tamamıyla bilgi kirliliği. Birileri Elazığspor’u karıştırmak istiyor. Biz zaten bunu aylar önce açıkladık. Kamuoyuyla paylaştık. Sarpong, Hamidou Traore ve parasını almasına rağmen 2.talepte bulunan Segbefia. Biz bunları daha önce söylemiştik. Hamidou dosyası konusunda eski yönetim kazanacağız demişlerdi kazanamadılar 28 Bin Euro geldi. Sarpong’la da biz pazarlık yaptık zaten. 380 Bin Euro alacağını 90 Bin Euro’ya düşürdük. Parasını ödersek dosyayı kapatacağız. 3 futbolcunun toplamda 90 Bin, 50 ve 28 Bin Euro olmak üzere 168 Bin Euro borçları var. Biz bu dosyalara zaten müdahale etmişiz. Şimdi biz verdiğimiz hukuki mücadeleler sonunda bu dosyalardan zaten geçici yasak yediğimizi aylar önce söyledik. Geçici yasak. Yerli futbolcu gibi yatırdığınız zaman yasak kalkıyor. Yıllara sari etmiş böyle bir transfer yasağı yok. Bu borçları yatırdığınız zaman 1 dönem bile ceza yemiyorsun. Hukuki süreç devam ediyor belli bir süremiz yok. Transfer yasağı bugün, yarın hemen gelecek bir ceza değil. Biz tedbirlerimizi kendi gücümüzün yettiğince alıyoruz. Ama kamuoyu bilsinki bu bir bilgi kirliliğidir. Biz bunları yatırdığımızda veya yapılandırdığımız zaman transfer yasağı otomatik kalkıyor. Bunu da aylar önce söyledik. Bunuda durup durup bugün tekrar farklı bir boyutta gündeme getirmenin anlamı yok. Zaten yarın veya Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceğiz. Şuanda öyle 3 dönem transfer yasağı yoktur. Verdiğimiz mücadeleler sonunda geçici transfer yasağına dönüştürdük. Avrupa’ya avukatlarımızı gönderdik. Taraftarlarımızın endişeye kapılmasına gerek yok. Transger tahtası konusunda ise dediğim gibi, yarın veya Perşembe günü Elazığ’a geleceğim. Geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Orada merak edilen soruları cevaplayacağım.

07 Oca 2020 - 14:50 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Nuri - Selçuk sen Elazığsporu batırdın Allahta seni batırsın inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 14:50
01

Alper - Biz niye endiselenelim,sen düşün,başında olduğun kulüp düştümü yandı gülüm keten helva.Taraftar seni hale sokar.N.Erdeme neler olduğunu,babana amcana, büyüklerine sor.Öyle görünüyor ki KIŞ a girmek uzereyiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 14:50