Erdoğan İle İlk Kez!

Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi ilk kez Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un maçında düdük çalacak…

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 1. Lig’de 23. Hafta Maçları’nda görev alacak hakemleri açıkladı…

MHK tarafından yapılan atamaya göre Pazar günü saat 13.30’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak olan Karabükspor – Elazığspor maçını Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Geçtiğimiz sezon Bordo-Beyazlı ekibimizin deplasmanda oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu Samsunspor maçında 4. hakem olarak görevlendirilen Hakem Erdoğan, temsilcimizin ilk kez bir müsabakasında orta hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini Muğla Bölgesi’nden Gökhan Memişoğlu ile İstanbul Bölgesi’nden Erkan Akbulut yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak ise İstanbul Bölgesi’nden Abdullah Buğra Taşkınsoy görev üstlenecek.

İşte Hakemler:

22 Şubat Cuma:

19.00 İstanbulspor-Hatayspor

Bahattin Şimşek

19.00 Balıkesirspor-Afjet Afyonspor

Mert Güzenge

23 Şubat Cumartesi:

13.30 Boluspor-Adanaspor

Ali Şansalan

16.00 Gençlerbirliği-Ümraniyespor

Atilla Karaoğlan

16.00 A. Demirspor-Altınordu

Emre Malok

24 Şubat Pazar:

13.30 Giresunspor-Altay

Özgüç Türkalp

13.30 Karabükspor-TY Elazığspor

Murat Erdoğan

16.00 Abalı Denizlispor-Osmanlıspor

Volkan Bayarslan

16.00 Gazişehir GFK-Eskişehirspor

Burak Şeker

21 Şub 2019 - 17:30 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.