ESYSK Seriye Devam Etmek İstiyor

Sarı-Siyahlı Temsilcimiz Pazar günü evinde Bursagücü Gençlik SK’yı evinde konuk edecek…

Türkiye Deplasmanlı Hentbol Bayanlar 1.Ligindeki Bölgenin ve ilimizin tek temsilcisi olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma hentbol takımı evindeki yenilmezlik serisine devam etmek istiyor. Ligin ikinci yarısında üst üste aldığı galibiyetlerle düşme hattından iyice uzaklaşan ve evinde son iki maçta yenilmeyen sarı siyahlı ekip, bu hafta misafir edeceği Bursa temsilcisini de evine puansız göndermek istiyor. Yarın saat 12:00’de Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı spor severler ücretsiz izleyebilecekler.

Çalışmalara ara vermeden devam eden bayan hentbol takımızın Antrenörü İsmail BAYRAKTAR gazetemize yaptığı özel açıklamada;

“Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu hafta oynayacağımız Bursa maçının puan olarak belki bizim açımızdan çok önem taşımıyor ancak ligin ilk yarısında Bursa’da oynadığımız ve haksız bir şekilde 1 sayı ile mağlup olduğumuz maçın rövanşını almak istiyoruz. Sporcularımızla beraber bu müsabakaya özel hazırlanıyoruz. Aynı zamanda evimizde yenilmezlik serimize devam etmek puanımızı 17 çıkarmak istiyoruz. Bu yılda özverili bir şekilde mücadele eden ve onuru ile ligde kalmayı başaran sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah bu hafta oynayacağımız Bursa maçını da kazanarak galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Pazar günü saat 12.00 de Yakup Kılıç spor salonunda oynayacağımız müsabakaya tüm taraftarımızı bekliyoruz.” dedi.

13 Nis 2018 - 14:59 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.