Evde 12, Dışarıda 11 Puan

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor bu sezon 28 Maçta 23 puan toplarken, geçen sezonun çok gerisinde kaldı…

Spor Toto 1.Lig’de kümede kalma savaşı veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor bu sezon 28 haftalık periyotta topladığı puanla geçen sezonun çok gerisinde kaldı…

Sezona maddi sıkıntılarla başlayan ve ilk devre sonunda ekonomik sıkıntılar nedeniyle tüm kadrosunu kaybeden Birevim Elazığspor bu sezon gösterdiği performans ile büyük hayal kırıklığı yaşattı. 2017-2018 Futbol Sezonu’nda 28.Hafta’ya 41 puanla 8.Basamak’ta giren Gakgolar 28 haftalık periyotta iç sahada 23 puan, deplasmanda ise 18 puan toplamayı başardı. İlk devrenin bitimiyle Atatürk Stadyumu’nun yıkım sürecine girmesi münasebetiyle iç saha maçlarını çevre illerde oynamak zorunda kalan Temsilcimiz Birevim Elazığspor bu sezon iç sahada oynadığı 14 maçta 12 puan toplarken, dış sahadan ise 11 puan getirebildi.

2017-2018 Futbol Sezonu’nda rakip filelere 38 gol bırakan Birevim Elazığspor, kalesinde ise 31 gol gördü. Bu sezon ise 31 gol atan bordo-beyazlılar 49 gole engel olamadı. Ligin en çok yiyen takım sıralamasında Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor’un ardından 3. Sıra’da bulunan Temsilcimiz Elazığspor son deplasman galibiyetini ise 24 Şubat’ta Karabükspor maçında 3-1 ile almıştı.

11 Nis 2019 - 16:21 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.