FIRAT ÜNİVERSİTESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2022-2023 futbol sezonunda Elazığ’ı bölgesel amatör ligde Aksaray Gençlikspor’la birlikte temsil edecek olan Fırat Üniversitesi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bordo beyazlı takımımız son olarak Serhat Ardahanspor’da forma giyen Doğukan Aksu ile Oğuzhan Yedibela’yı kadrosuna kattı. 2001 doğumlu olan oyunculardan Doğukan Aksu savunmanın sağında, Oğuzhan Yedibela ise savunmanın solunda görev yapıyor. Fırat Üniversitesi kulübünden transferle ilgili yapılan açıklamada; “Oyuncularımıza hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz” sözlerine yer verildi.

13 Tem 2022 - 15:57 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.