F.Ü Koşusu’nda 10 at yarıştı…

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Fırat Üniversitesi adına düzenlenen "Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu" dün yapıldı.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Fırat Üniversitesi adına düzenlenen "Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu" dün yapıldı.

Elazığ Yurtbaşı Hipodromunda saat 14:15’de başlayan Fırat Üniversitesi Kupası koşusunda 10 yarış atı birincilik için mücadele etti.

Yapılan yarış sonucunda Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu’nu Sevim YOGANAK’ın sahibi olduğu 7 numaralı Yaz Güneşi adlı at kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu’ndan da canlı olarak yayınlanan Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu’nda 1. olan Yaz Güneşi adlı atın sahibine Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent ŞEN tarafından plaket takdim edildi.

ŞEN; “Atçılığın gelişmesine önem veriyoruz.”

Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent ŞEN, Fırat Üniversitesi Kupası koşusunu düzenleyen Türkiye Jokey Kulübüne ve Elazığ Hipodromu yetkililerine teşekkür ettiğini belirterek, Fırat Üniversitesi olarak bölgede atçılığın gelişmesine önem verdiklerini söyledi.

Düzenlenen Fırat Üniversitesi Kupası Koşusuna Elazığ Milletvekili Tahir ÖZTÜRK, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent ŞEN, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, Öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

15 Ağu 2008 - 19:57 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.