FUTBOL İL ÖZEL İDARESPOR'DA ÖĞRENİLİR

HABER: ÖZGÜR YILDIRI -Katıldığı yarışmacı gruplarda dereceler elde eden ve Türk futboluna birçok sporcu kazandıran İl Özel İdaresi Spor Kulübü yeni projeler ile yoluna devam ediyor.

FUTBOL İL ÖZEL İDARESPOR'DA ÖĞRENİLİR
FUTBOL İL ÖZEL İDARESPOR'DA ÖĞRENİLİR
Video için play'e tıklayın

Geçmişte bünyesinde bulunan birçok sporcuya şöhretin kapısını aralayan İl Özel İdarespor Kulübü Yaz Spor Okulları, tecrübeli yönetim ve teknik kadrosu ile çok sayıda minik sporcuya futbolun inceliklerini öğretmeye devam ediyor.

Futbol branşında 60'a yakın sporcu kitlesi ile haftanın 2 günü çalışmalarını sürdüren başarılı kulüp, burada keşfettiği yetenekli sporcuları yarışmacı gruplara kazandırıyor.

Bordo-Beyazlı kulübün öncelikli hedefi ise futboldan önce minik sporculara Fair-Play ruhunu aşılamak.

AYYILDIZ; 'HEDEFLERİMİZ BÜYÜK'

Deneyimli ekip ile yola devam ettiklerini belirten İl Özel İdarespor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumlusu İcabi Ayyıldız, "Tecrübeli teknik ekibimizle çocuklarımıza karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz. Yaz spor okullarımızda çeşitli yaş gruplarında çocuklarımıza futbolun inceliklerini öğretmeye çalışıyoruz. Kulüp olarak velilerimizin bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnunuz. “diye konuştu.

Yaz Spor Okulları’nın önemine değinen Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumlusu İcabi Ayyıldız, futbolda büyük yeteneklerin genelde bu tarz sportif faaliyetlerle keşfedildiğini aktararak, “Şu anda futbol okulumuzda 60 genç arkadaşımız var, inanıyorum ki bu gençlerimizden önemli yetenekler ilerleyen süreçte aramıza katılacak” şeklinde konuştu.

0a368a48-c44b-4e01-9a40-b92791c44ec4.jpg

29 Haz 2022 - 15:44 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.