Gakgo, Prestij İçin Saha’da!

2020-2021 Futbol Sezonun bitimine 2 hafta kala küme düşen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, sahasında oynayacağı Sivas Belediyespor Maçı'yla 2.Lig'e veda edecek...

Elazığspor, Tarihi’nde geçen sezon deplasmanda karşı karşıya geldiği Sivas Belediyespor'la İlk Yarı’da oynanan ve 2-1’lik skorla Temsilcimizin galibiyetiyle sonuçlanan İlk Maç’tan sonra ilimizde rakibiyle 3. Randevu’ya çıkacak. Cumartesi günü saat 15:00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemleri'nden Sercan Yılmaz yönetecek...

Küme düşmenin üzüntüsüyle bu maçın hazırlıklarına Perşembe günü başlayan ve Cuma günü yaptığı tek antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Elazığspor’da, Kadir Bekmezci kart cezası, Yiğitcan Erdoğan ve Muhammed İldiz sakatlıkları nedeniyle sahada olamayacak.

Geçen hafta Pendikspor karşısında alınan beraberlik sonrası matematiksel olarak küme düşmeyi garantileyen ve yeni sezonda 3.Lig’de mücadele edecek Tetiş Yapı Elazığspor, geride kalan 37 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 21 yenilgi ile 33 puan topladı. Haftaya 18. Sırada giren Bordo Beyazlılar 37 maçta rakip fileleri 56 kez havalandırırken, kalesinde 83 gole engel olmadı.

Gelecek sezonda 2.Lig'de mücadele edecek olan konuk ekip Sivas temsilcisi ise geride kalan 37 maçta 10 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 yenilgi ile 43 puan topladı ve son haftaya 15. Sırada giriyor. 37 Maçta toplam 56 gol atan Sivas ekibi kalesinde ise 53 gol görmüş durumda. Deplasmanda son maçına çıkacak olan Sivas Belediyespor daha önce oynadığı 18 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi ile 15 puan topladı. Dış sahalarda 19 gol atan konuk takım kalesinde ise 30 gole engel olmadı.

07 May 2021 - 17:44 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.