Gakgo Sahalara Döndü

Olumsuz hava koşulları ve elverişsiz saha koşulları nedeniyle antrenmanlarına halı sahalarda sürdüren Temsilcimiz Elazığspor, son çalışmasını tesislerde gerçekleştirdi…

TFF 3.Lig 1.Grubun 20.Haftası'nda deplasmanda Artvin Hopaspor'un konuğu olacak Temsilcimiz Elazığspor'da zorlu maçın hazırlıkları devam ediyor. Bordo-Beyazlılar teknik heyetin haftalık antrenmanı doğrultusunda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 13:30'da Elazığspor Tesisleri 1 No'lu Antrenman Sahası'nda yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren günün tek çalışmasına ısınma ağırlıklı ön koşu ile başlayan Bordo-Beyazlılar Anaoerobik çalışma ve dar alanda oyun ile idmanı sonlandırdı.

Elazığspor'da 5 Sakat…

Teknik Direktör Cafer Aydın ile yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen çalışmaya sakatlıkları devam eden Selim Enes Özeren, Gökhan Ekmen ve Cihan Canpolat, Okan Aytekin ve Ahmet Ertuğrul Öztürk dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Temsilcimiz Elazığspor'da Artvin Hopaspor Maçı hazırlıklarını bugün yapacağı tek çalışma ile sürdürecek.

25 Oca 2022 - 16:54 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.