Gakgo Taktik Çalıştı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da tek çalışmaya izinli olan Tufan Kelleci dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi…

Gakgo Taktik Çalıştı!
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da tek çalışma gerçekleştirildi…

Saat 13:30’da Elazığspor Tesislerri 1 No’lu Antrenman Sahası’nda yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren haftanın ikinci antrenmanına ısınma ağırlıklı ön koşu ile başlayan Bordo-Beyazlılar daha sonra dar alanda 5’e 2 pas çalışmasına tabi tutuldular. Basına açık olarak gerçekleştirilen idmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı bir antrenman yapıldı.

Teknik Direktör Levent Eriş ile yardımcıları gözetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Tufan Kelleci dışında tüm futbolcuların katıldığı belirtilirken, tedavi sürecinde olan İzzet Topatar ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Bordo-Beyazlı Temsilcimizde yeni sezon hazırlıklarına bugün yapılacak tek idmanla devam edilecek.

10 Mar 2020 - 15:56 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.