Gakgoş deplasmanda kazanamıyor!..

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 2016-2017 Futbol Sezonu’nda dış saha maçlarında istikrarsız bir görüntü çiziyor

TFF 1.Lig’de geçen hafta sahasında Mersin İdmanyurdu’nu mağlup ederek ktirik bir 3 puan alan Temsilcimiz Elazığspor 3 puanla ayrılabileceği Samsunspor deplasmanından 1 puanla dönerken deplasmanda kazanamama fobisini bu hafta da sürdürdü…

Son olarak geçtiğimiz sezonun 34.Haftası’nda deplasmanda Spor Toto Süper Lig;’e yükselen Adanaspor’u 1-0’lık skorla yenen Temsilcimiz Elazığspor o tarihten itibaren dış sahada galibiyete hasret.

Teknik Direktör Bayram BEKTAŞ’la Mersin İY karşısında ilk maçını kazanan Bordo-Beyazlılar bu sezon deplasmanda 3. Beraberliğini alırken, Samsunspor ise evinde 5. Kez beraberlikle ayrıldı.

Bordo-beyazlı ekip, ligin geride kalan 12 karşılaşmasında 5 yenilgi alırken, bu mağlubiyetlerin 3'ünü dış saha maçlarında yaşadı. Elazığspor, deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle sadece 3 puan toplayabildi.

Deplasmanda başarı grafiği oldukça düşük olan Bordo-beyazlılar, Manisaspor (1-0), Eskişehir (3-1) ve Adana Demirspor (1-0) deplasmanlarından puansız döndü. Elazığspor, Göztepe (1-1), Sivasspor (0-0) ve Samsunspor (0-0) maçlarından 1 puanla ayrıldı.

TFF 1.Ligin ilk 12 haftasında -6 puan cezasına rağmen hanesine 9 puan yazdıran Elazığspor, bu sezon sahasında oynadığı 6 karşılaşmada ise, 4 galibiyet, ve 2 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başardı.

28 Kas 2016 - 17:34 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.