Gakgoş'a 1 günlük izin!

Dün gerçekleştirilen idman sonrası izne ayrılan teknik heyet ve futbolcular 19 Temmuz Cumartesi günü çalışmalara kaldığı yerden devam edecekler

Yeni sezon öncesi 1. Etap Kamp Çalışmalarını 9 Temmuz’dan buyana ilimizde sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor dün yaptığı tek çalışma ile hazırlıklarını tamamladı ve antrenmanlara ara vererek 1 günlük izne ayrıldı…

Saat 07:00’de Elazığspor Tesisleri Gökmen Yıldıran 1 No’lu Antrenman Sahası’nda yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren gün tek çalışmasında Bordo-Beyazlılar taktik ağırlıklı bir antrenmana tabi tutuldular.

Altyapı Koordinatörü Mehmet Kaplan ile Yardımcıları refakatinde yapılan idmana tüm futbolcular katılırken Pape Habip Sow yine özel bir program dâhilinde çalıştı.

Dün gerçekleştirilen idman sonrası 1 günlük izne ayrılan Bordo-Beyazlılar yarın saat 17:30’da Elazığspor Tesisleri’nde yapacağı tek çalışma ile hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

17 Tem 2014 - 18:50 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.