Galibiyet bizim için çok önemliydi!..

Teknik Direktör Osman ÖZKÖYLÜ çok iyi bir takım olduklarını belirterek, başarı için biraz sabır etmeleri gerektiğini dile getirdi

Teknik Direktör Osman ÖZKÖYLÜ çok iyi bir takım olduklarını belirterek, başarı için biraz sabır etmeleri gerektiğini dile getirdi…

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü deplasmanda Fethiyespor’u mağlup ederek ligdeki 3 galibiyetini alan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Osman ÖZKÖYLÜ karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede deplasmanda Fethiyespor gibi bir takım karşısında aldıkları bu galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, son 4 haftada bir takım şanssızlıklardan dolayı istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

Yaşanılan puan kayıpları nedeniyle moral ve motivasyon anlamında sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden ÖZKÖYLÜ, galibiyetin lige tekrar konsantre olabilmeleri açısından çok önemli olduğunu kaydetti. Gösterdikleri mücadeleden ve verilen görevlere sadık kalmalarından dolayı oyuncu arkadaşlarını kutlayan Osman ÖZKÖYLÜ açıklamasında şunları söyledi;

“Zor bir müsabaka olacağını biliyorduk.”

“Fethiyespor kendi sahasında iyi oynayan bir ekip, iyi oyunculardan kurulu gördüğünüz gibi ayağa çok iyi top yapan, özellikle fizikli oyuncularıyla ceza sahası içinde etkili olmaya çalışan bir takım. Zor bir müsabaka olacağını biliyorduk. Son 4 haftadır yaşadığımız bazı sakatlıklar var. Bunları bir türlü aşamamıştık. Bu maç bizim için çok önemliydi. Çocuklar gerçekten sahada inanılmaz mücadele ettiler. Tek bir dalgınlık anında golü yedik. Belki o golü yemeseydik 3. 4. golü daha rahat atma şansımız olacaktı.”

“Gerçek gücümüzü göstereceğiz”

“O golden sonra tabi rakibinde cesaretlenmesi, beraberliği yakalamak adına daha fazla adamla gelmeye başladılar. Stoperlerini gönderdiler. Ama zaten oyuncu arkadaşlarımız mükemmel bir mücadele örneği gösterdiler. Takım disiplin anlamında herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ben arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim gerçek gücümüzün ne olduğunu biz artık insanlara yavaş yavaş göstermeye başlayacağız. Tabiî ki eksiklerimiz var tabiî ki yaptığımız bir takım yanlışlar var. Bundan önceki maçlarda hep kazanabileceğimiz maçlar kendi bireysel hatalarımızdan dolayı berabere bitirmek zorunda kaldık. Ama inşallah bugünki galibiyet hem moral olarak hem de önümüze daha sağlıklı bakmamız açısından çok önemliydi. Görüyorsunuz işte gencecik oyuncular.”

“Alper’e güvendik, aslanlar gibi oynadı.”

“Alper profesyonel ligde daha ilk defa oynuyor. Daha 19 yaşında Millî Takımın çeşitli kademelerinde oynamış bir futbolcu. Böylesine önemli bir maçta biz kendisine güvendik. Onun yetenekli ve iyi futbolcu olduğunu zaten biliyorduk. Ama daha tecrübeli ağabeylerinin arkasında biraz beklemesi lazımdı biraz bazı şeyleri tam öğrenmesi lazımdı. Çıktı bugün aslanlar gibi oynadı. Tüm oyuncular gerekeni yaptılar. Bunun sonunda çok güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bu galibiyet bizi seven, bizi destekleyen zor günümüzde bizim arkamızda yeralan insanlara hediye olsun. Çok eleştirildik. Acı çektirildik maalesef ama biz bunları hak etmiyoruz. Biz iyi bir takımız, dürüst çalışıyoruz, bir kere kalbimiz temiz. Elazığspor’un biryerlere gelmesi için, başarısı için çok mücadele ediyoruz. Ama maalesef bize destek yerine bazı çevrelerden hep köstek olunuyor. Biraz sabretsinler. İyi bir takımımız var.”

“Galibiyeti Belediye Başkanımıza hediye ediyorum”

Tam Fatih’i alacağımız zaman kulübede hazırlandığı anda gol yedik. Bu talihsizliktir. Belki rakibin bizi dengesiz yakaladığı pozisyonda şansız bir gol yedik. Rakibe pozisyon vermedik iyi kapattık. Çok fazla şans vermedik. Tek dalgınlığımızda golü yedik. O golden sonra 3. ve 4. golü atacağımız pozisyonları da bulduk ama önemli olan burada galibiyetti. Çok şükür bunu elde ettik. Bu galibiyeti başta Elazığ Belediye Başkanımız olmak üzere herkese bu galibiyeti hediye ediyorum.

11 Eki 2010 - 22:28 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.