Gençler İçin Büyük Fırsat!

İlimizde faaliyet gösteren Zirve Beden Eğitimi Hazırlık Kursu Antrenörü Mustafa Sağlam, bu yıl alımı yapılacak olan Bekçilik, Astsubaylık ve POMEM alımlarının gençler için büyük bir fırsat olduğunu söyledi…

Daha önce konuşmalarında Emniyet Genel Müdürlüğüne 30 Bin Personel alacaklarını duyuran İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun alımlara devam edilecek sözüyle hareketlilik kazanılan Pomem Sınavlarında, Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı için düğmeye basıldı. İlimiz içinde 50 tane Çarşı ve Mahalle Bekçisi Personeli alımı yapılacak olan sınav öncesinde açıklamalarda bulunan Zirve Beden Eğitim Hazırlık Kursu Antrenörü Mustafa Sağlam; “Sayın İç İşleri Bakanının istihdam için vermiş olduğu 30 Bin Personel alımı gerçekten ülkemiz gençliği için büyük şans. Üniversite mezunu ve Lise mezunu insanların hem meslek olarak hem de ülke savunmasında milliyetçi ruhla hareket etmesi bu tür alımlarda ilginin de artmasına sebep oluyor. Parkur sınavına yönelik yaptığımız hazırlıklarda genç arkadaşlarımızın bu meslek için heyecanlı olduğunu görmek bizleri bayağı mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Besyo Hazırlık Çalışmaları Nisan Ayında Başlayacak!

Üniversitelerin Beden Eğitimi Fakültelerine öğrencileri hazırlayan Zirve Beden Eğitim ve Hazırlık Kursunda yeni sezon çalışmaları Nisan ayında başlayacak. Konu üzerine konuşan Antrenör Mustafa Sağlam; “Üniversitelerin BESYO bölümleri için yapılacak olan Özel Yetenek Sınavlarına Nisan Ayında start vereceğiz. Son zamanlarda TYT sınavından alınan puanların önem kazandığı özel yetenek sınavlarında öğrencilerimizi büyük bir başarı örneği göstererek BESYO bölümlerine sokuyoruz. Yaptığımız profesyonel antrenmanlarla öğrenci kardeşlerimiz sınavlara daha hazır bir şekilde giriyorlar.” dedi.

19 Mar 2019 - 13:40 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.