GENÇLİK MERKEZİ KOROSU SAHNEDE

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü; "Sportif, Sanatsal ve Kültürel ve Yurt Hizmetleri olarak büyük bir Gençliğe hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz."dedi…

GENÇLİK MERKEZİ KOROSU SAHNEDE
Video için play'e tıklayın

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde yürütülen çalışmalar da ses eğitimi alan gençlerin oluşturduğu Koro, ilk sahne programında büyük beğeni topladı.

Uğur Kıstak şefliğinde oluşturulan Koro, Harput Musikisi ile Yöresel Ezgilerimizi seslendiriyor.

EREN; "GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ."

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; "İlk göz ağrımız koromuzun sahne programını izlemiştik. Koromuzu yine canlı olarak sahne programlarını icra ediyorlar. Gençlik Koromuzun hem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olarak hem de ilimiz açısından büyük bir kazanım ve değer oluşturuyor. Gençliğin yoğun olduğu özelliklede üniversite için ilimize gelen gençlerden oluşan Gençlik Merkezimiz de hem Yöresel Ezgilerimizi dinliyor, hem de koro çalışmalarında yer alıyorlar. Tabi bu süreçte de Gençlerimizin çalışma alanlarını da yeniliyoruz. Müzik odamızda yaptığımız yenileme çalışmaları ve yeni enstrümanlarla inşallah sadece koro olarak değil saz ekibi olarak ta bir çalışmamız olacaktır, Gençlerimize önem veriyoruz, Sportif tesislerin yanı sıra Gençlik Merkezimiz de bizler için önemli bir ortam ve oluşabilecek bütün eksikleri tamamlıyoruz, yeniliyoruz ve daha konforlu bir ortam sunuyoruz, katkı sağlıyoruz karşılığını da böyle güzel oluşumlara alıyoruz. Sportif, Sanatsal ve Kültürel ve Yurt Hizmetleri olarak büyük bir Gençliğe hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. İnşallah Koro’muz sayısal olarak artacaktır, yetenekli Gençlerimizi dahil ediyoruz, hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Bu bağlamda da Usta Öğretici konusunda katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Fevzi Gürtürk ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar’a desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu Koro’nun gelişmesinde ve sahne almasında emekleri olan Uğur Kıstak hocamıza ve ekibine ayrıca teşekkür ediyor, nice güzel etkinliklerde sahne alması temennisiyle iyi çalışmalar diliyorum." dedi.

01 Şub 2022 - 11:45 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.