Gerçekten çok üzgünüz!..

Elazığspor Kaptanı Onur GÜNEY Manisaspor Maçı’nda aldıkları kötü sonuç nedeniyle taraftarlardan özür dilediklerini söyledi

Ligin ilk haftasında deplasmanda Manisaspor’a ilk yarıda yediği tek golle yenilerek sezona puansız başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Takım Kaptanları’ndan Onur GÜNEY aldıkları mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi…

Cumartesi günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Boluspor Maçı’nı kazanarak Bordo-Beyazlı Taraftarların gönlünü alacaklarını kaydeden tecrübeli savunmacı bu maçta taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Onur GÜNEY spor servisimize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi;

*Taraftarımız bize ekstra güç olur…

“Manisa maçı ile lige iyi giriş yapıp puan veya puanlarla Elâzığ’ımıza dönmek istiyorduk ama rakibimiz Manisaspor kalemize gelmeden 1-0 maçı kazandı. Bizim hem daha fazla ve net pozisyonlarımız vardı ve hemde futbol anlamında da biz tamamen oyunu kontrol altına aldık. Ama bunlar yetmedi istediğimiz sonucu almaya. Takım olarak çok üzgünüz camia olarak iyi sonuç alıp Elazığımızın üzüntüsüne bir nebzede olsa mutlu etmekti. Bu düşüncemizi yerine getiremedik. Gerçekten çok üzgünüz içeride oynayacağımız zorlu Bolu Maçı öncesi hafta boyu eksikliklerimizi giderip bu maçı kazanarak taraftarımızın ve seherimizin gönlünü almak istiyoruz. Bunu başaracak güç var bizde. İnşallah şehrimizin ve taraftarımızın maça gelerek bizlerin yanında olup maçı kazanmamızda bize ekstra güç olmalarını istiyoruz.”

22 Ağu 2016 - 19:09 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.