GİZEM ÖZER AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Eylül ayı içinde Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında 60 Kg'da ringe çıkması kararlaştırılan milli boksöre özel bir beslenme programı uygulanıyor.

Milli Boksör Gizem Özer, Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını ilimizde sürdürüyor.

İzmir’de düzenlenen Milli Takım kampında ki çalışmalarını tamamlayarak ilimize dönen Gizem Özer Boks İl Temsilcisi ve Boks Antrenörü Cemil Döndü nezaretinde günde çift idman yaparak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını devam ettiriyor.

Eylül ayı içinde Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında 60 Kg'da ringe çıkması kararlaştırılan Gizem Özer özel bir beslenme programı uyguluyor. Boks Antrenörü Cemil Döndü; “Gizem Özer bugüne kadar 63 Kg'da ringe çıkıyordu. Milli takım Antrenörlerimiz aldıkları bir karar ile sporcumuzun 60 Kg'da şampiyonada mücadele etmesine karar verdiler. Biz de bu karar çerçevesinde hem beslenme hem de çalışma programını uyguluyoruz. Çalışmalarımız şampiyonaya gidene kadar devam edecek.”dedi.

09 Ağu 2022 - 14:53 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.