GÖKMEN’İ UNUTMADIK

*9 Ağustos 2006 Tarihi’nde Elazığspor Tesisleri’ndeki antrenmanda hayatını yitiren oyuncumuzu rahmetle anıyoruz…

Gökmen YILDIRAN

31.08.1978 tarihinde Orhangazi’de dünyaya geldi. Vanspor, Ankaragücü, Diyarbakır, Altay, Adanaspor, İstanbulspor ve son olarak Elazığspor’da futbol oynadı. 24.08.2005 tarihinde Elazığspor’a imza atan ve 31.05.2007 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Gökmen YILDIRAN, Elazığspor’da 2004–2005 sezonunda toplam 20 maçta 853 dakika, 2005–2006 Sezonu’nda ise 11 maçta 565 dakika süreyle forma giydi. Elazığspor’da futbol oynarken, 9 Ağustos 2006 Çarşamba günü saat 18:47’de Elazığspor Tesisleri’nde yapılan antrenmanda kalp krizi geçiren ve tüm müdahâlelere rağmen kurtarılamayarak 28 Yaşında hayata gözlerini yuman Merhum Gökmen Yıldıran 1 çocuk babasıydı.

2006–2007 Futbol Sezonu öncesinde Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiğimiz genç oyuncumuz Gökmen Yıldıran’ı vefatının 16. Yıldönümü’nde rahmetle anıyoruz…

9 Ağustos saat 18:47…

9 Ağustos 2006 Çarşamba günü öğleden sonra Elazığspor Tesisleri’nde yapılan idmanda saat 18:47 sularında ânidenfenâlaşan ve yapılan ilk müdahâlenin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Merkezi’ne kaldırılan ancak, tüm uğraşılara rağmen kurtarılamayarak 28 yaşında hayata gözlerini yuman futbolcumuz Gökmen Yıldıran, Elazığ’ı mateme boğmuş ve ertesi gün Elazığ Spor Câmiası, Elazığsporlu Yönetici ve Futbolcular’ın da katıldığı Elazığspor Tesisleri’nde düzenlenen tören ve İzzetpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bursa’nın Orhangazi İlçesi’ne gönderilmişti…

Vefatı’nın üzerinden tam 16 yıl geçti ama, Gökmen Yıldıran, Ailesi ve yakınları gibi, sevenleri ile ELAZIĞSPOR TARAFTARLARI TARAFINDAN DA UNUTULMADI.

ELAZIĞSPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI…

Elazığspor Kulübü, 2006 yılında vefat eden eski futbolcusu Gökmen Yıldıran’ın ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı…

Bordo-Beyazlı Kulüp 9 Ağustos 2006 tarihinde antrenmanda geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gökmen Yıldıran için yayınladığı anma mesajında şu ifadelere yerverdi;

UNUTMADIK!

“9 Ağustos 2006 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden futbolcumuz Gökmen Yıldıran’ı vefatının 16.yıldönümünde rahmetle anıyoruz... Elazığspor Kulübü…”

*günışığı Spor Servisi olarak, Merhum Futbolcumuz Gökmen Yıldıran’a vefâtının 16. Yıldönümü’nde tekrar Allah (CC)’tan rahmet, Yıldıran Ailesi’ne, sevenlerine ve Elazığspor Câmiası’na başsağlığı diliyoruz.

09 Ağu 2022 - 14:24 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.