Gözler Serkan Çayır’da

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM - Transfer yasağını kaldırmak için yoğun çaba sarf eden Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, İstanbul’da futbolcu avukatlarıyla görüşmelerini sürdürüyor…

Elazığspor’da transfer döneminin resmen başladığı şu dönemde kulübü yaşatma adına yapılan çalışmalar devam ediyor.

İstanbul’a giden ve transfer yasağını kaldırmak için bazı isimlerle görüşen kulüp başkanı Serkan Çayır, futbolcu avukatlarıyla bir araya geldi. Transfere engel birçok futbolcunun temsilcisi olan Avukat Sami Dinç’le görüşen başkan Serkan Çayır’ın, Dinç’e bazı teklifler yaptığı ve bu teklifin kabul edilmesi halinde transfer yasağının önemli bir bölümünde engelin kalmayacağı ifade edildi.

Yaklaşık 3 sezondur transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transfer yapamayan ve mevcut oyuncularının yanı sıra altyapıdan kadroya dahil ettiği oyuncularla mücadele vermek zorunda kalan Temsilcimiz Elazığspor’da alınan başarısız neticelerin sona ermesi için harekete geçen Baştan Serkan Çayır, İstanbul’da futbolcuların alacakları konusunda avukatları ile görüşmelerde bulunuyor.

Bazı Yöneticiler ile birlikte İstanbul’a giden Başkan Serkan Çayır’ın görüşmelerinde olumlu mesafe alındığı öğrenilirken, Başkan Çayır’ın görüşmelerin bugünde devam edeceği ve muhtemelen bugün akşam veya yarın bir açıklama yapması bekleniyor.

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır; ” Daha önce görüşmelerde bulunduğumuz özellikle yabancı oyuncular ile tekrar görüşmelerde bulunacağız. Transfer tahtasını açabilmek için sonuna kadar girişimlerimizi sürdüreceğiz. 2 dosyaya sadece 2.5 Milyon TL istiyorlar. Amacımız tahtayı açmak ve kadromuza ihtiyacı olan takviyeleri yapmak. Bu doğrultuda yapacağımız görüşmelerde sonuç ne olacak net bir şey söylememiz şu anda mümkün değil. Ancak biz yönetim olarak tahtayı açmak adına elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz.” dedi

18 Oca 2022 - 16:42 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nurali - Selçuk Öztürk denen çocuk Elazığsporu batırdı Allahta onu ve ailesini batırsın inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:42