Güreşçilerimiz dereceye giremedi

Kesrik Hilalspor Güreş Takımı Antrenörü Eyüp Genç; " Genç sporcularımız kilolarında ilk altıya giremedikleri için Milli Takım Kadrosunda yer alamadılar."dedi...

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığınca Tekirdağ’da düzenlenen Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonası Milli Takıma seçilecek olan sporcuların belirlenmesi için düzenlenen müsabakalara katılan ilimiz bayan güreşçileri ilk altıya giremediler.

İlimizden ilk kez Bayan Güreşçilerin Türkiye Şampiyonasına katıldığını belirten Antrenör Eyüp Genç “ Elazığ’dan ilk kez bayan güreşçiler Türkiye Şampiyonasına katılarak Milli takım kadrosuna seçilmek için mücadele ettiler. Kesrik Hilalspor kulübü adına şampiyonaya katılan sporcularımız 47 Kğ. Dilara Ateş ile 62 Kğ. Evindar Demirbağ oldular. Aslında biz bu şampiyonaya dört sporcu ile katılacaktık. Diğer iki sporcumuza aileleri izin vermeyince iki sporcu ile katıldık. Bu ilimiz adına bir ilk oldu. Genç sporcularımız kilolarında ilk altıya giremedikleri için Milli Takım Kadrosunda yer alamadılar. Ancak sporcularımız daha sonra yapılacak olan şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.” dedi

19 Nis 2021 - 15:57 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.