Gürtürk’ten Çeyrek Altın!

İlimiz ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Ligi Yarı Final Grup Müsabakaları’nda şampiyon olan Spor Lisesi Oyuncularını Milli Eğitim Müdürlüğü ve EASKF tarafından ödüllendirildi…

Elazığ’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Ligi Yarı Final Grup Müsabakaları Final Maçı’nda, Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini mağlup ederek Türkiye Finalleri’ne katılmaya hakkazanan Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi Sporcularına Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür ve Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk tarafından mont ve çeyrek altın hediye edildi.

*Gürtürk: “Her Zaman Yanınızdayız”

Spor Lisesi’nin bu başarısının kendileri açısından bir gurur kaynağı olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk; ““Sizi futbol sahasında son maçınızda Dünya şampiyonu olmuş Trabzon ekibi karşısında izlerken maça ruhunuzu verdiğinizi ve bu işe inandığınızı gördüm. İnandığınız için başarılı oldunuz. İnanç ile üstesinden gelinemeyecek hiç bir zorluk yoktur.Sizler öğrenci aynı zamanda da sporcusunuz. Derslerinizi ve sportif başarılarınızı ikisi birbirine engel olmadan güzel bir şekilde götürüyorsunuz. İçinizdeki heyecanı ve amatör ruhu kaybetmediğiniz sürece başarı sizi bulacaktır. Başınızda Elazığspor gibi büyük bir camiada futbol oynamış, yine bu güzide camiada antrenörlük yapmış başarılı bir öğretmeniniz var. Aynı şekilde size her türlü desteği sağlayan yanınızda olan okul müdürünüz ve idarecileriniz var. Bütün okulunuz başarınız için arkanızda size destek veriyor. Onlara inanın ve yol göstericiliklerine kendinizi teslim edin. Çocuklarımızın başarısı bizim gurur kaynağımız olmuştur. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Ben Türkiye Finallerinden de yüzünüzün akı ile çıkacağınıza inanıyor, hepinizi pak alınlarınızdan öperek başarılar diliyorum.

*Sancar: “Maçta Yanımızda Olmanız Bizi Motive Etti”

Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent SANCAR ise İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e teşekkür ederek; “Son maçımızda yanımızda bulunmanız ve bizimle maç sonuna kadar müsabakayı izlemeniz çocuklarımızı daha çok motive etti. Ayrıca maçtan önce çocuklarımızla bir araya gelip sohbet etmeniz, maçı kazanmaları halinde onları ödüllendireceğinizi söylemeniz bu motivasyonumuzu daha da arttırdı” dedi.

Ziyaretin ardından Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk öğrencileri tek tek kutlayarak hepsini ödüllendirdi.

Hatırlanacağı üzere oynadığı Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Ligi Yarı Final Grup Müsabakaları’nda 46 gol atıp sadece kalesinde 6 gol gören Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi 27 Şubat’ta Kuşadası’nda yapılacak final grubu müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

21 Şub 2019 - 17:34 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.