Hakan Söyler Adana Demirspor'da!

Elazığspor ile sözleşmesini tek taraflı fesheden 31 yaşındaki tecrübeli orta saha, Akdeniz Ekibi’ne transfer oldu

Elazığspor’dan 210 Bin TL’lik alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran ve Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla sözleşmesini tek taraflı fesheden 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Söyler , Adana Demirspor ile büyük ölçüde anlaştı. Elazığspor ile 1 yıllık daha mukavelesi bulunmasına rağmen sözleşmesini feshederek serbest kalan tecrübeli futbolcu, Adana Demirspor’dan gelen teklifi değerlendirerek olumlu yanıt verdi ve takımın Bolu Koru otelinde 1. Etap kampına katılarak çalışmalara başladı. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde ise resmi imzaların atılması bekleniyor.

Bordo-Beyazlı Formayla 9 maça çıktı…

Geçtiğimiz sezonun başında Karabükspor’dan transfer edilen ve Elazığspor formasıyla 4’ü kupada olmak üzere toplam 9 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Bordo-Beyazlı Ekibimiz’le 2015’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hatırlanacağı üzere, Hakan SÖYLER, Ara Transfer Dönemi’nde Okan BURUK’un raporu doğrultusunda gönderilmiş ancak deneyimli oyuncu kulüp bulamadığı için geri dönmüştü.

22 Tem 2014 - 18:27 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.