Hakem Hüseyin Göçek!

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan MP Antalyaspor-Elazığspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi FİFA Hakemi yönetecek

Spor Toto Süper Lig’de 32. Hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan MP Antalyaspor-Elazığspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi FİFA Hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Hakem göçek, son olarak Elazığspor’un bu sezon Ligin 25. Haftası’nda deplasmanda Eskişehirspor’a 1-0 yenildiği karşılaşmada düdük çalmıştı.

4. Hakem Hatay’dan…

3 Mayıs Cumartesi günü saat 15:30’da Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanacak olan MP Antalyaspor-Elazığspor mücadelesinde, Hakem Göçek’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi FİFA Yardımcı Hakemleri Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz Özay yaparken, bu önemli müsabakada 4.Hakem olarak ise Hatay Bölgesi’nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 32. haftada görev alacak hakemler şöyle:

İşte program…

Spor Toto Süper Lig 32. Hafta:

3 Mayıs Cumartesi:

15:30 K.Karabükspor-Torku Konya

Cüneyt Çakır

(Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)

15:30 Eskişehirspor-Kayserispor

Abdullah Yılmaz

(Eskişehir Atatürk Stadyumu-Seyircisiz)

15:30 MP Antalyaspor-Elazığspor

Hüseyin Göçek

(Akdeniz Üniversitesi Stadyumu)

15:30 K. Erciyesspor-Gaziantepspor

Mete Kalkavan

(Kadir Has Stadyumu)

19:00 Beşiktaş-Kasımpaşa

M. Kamil Abitoğlu

(Atatürk Olimpiyat Stadyumu)

19:00 Galatasaray-Gençlerbirliği

Halis Özkahya

(Türk Telekom Arena Stadyumu)

4 Mayıs Pazar:

15:30 Ç.Rizespor-Sivasspor

Volkan Bayarslan

(Yeni Rize Şehir Stadyumu)

15:30 Bursaspor-Trabzonspor

Çağatay Şahan

(Bursa Atatürk Stadyumu-Seyircisiz)

19:00 Akhisar Bld.-Fenerbahçe

Ali Palabıyık

(Manisa 19 Mayıs Stadyumu)

01 May 2014 - 11:11 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.