Hakem yine Hüseyin Göçek!

İstanbul Bölgesi FİFA Hakemi son olarak 24 Şubat Pazartesi günü ilimizde oynanan Elazığspor-Fenerbahçe Maçı’nı yönetmişti

Spor Toto Süper Lig’de 25.Hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı. MHK tarafından yapılan atamaya göre 16 Mart Pazar günü Eskişehirspor Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Eskişehirspor-Elazığspor Maçı’nı, İstanbul Bölgesi’nden FİFA Kokartlı hakem Hüseyin Göçek yönetecek…

Tecrübeli Hakem en son Spor Toto Süper Ligin 22. Hafta Maçı’nda 24 Şubat Pazartesi günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan 1-1 eşitlikle sonuçlanan Elazığspor-Fenerbahçe Maçı’nı yönetmiş ve FİFA Hakemi Göçek müsabakada her iki takım aleyhine tartışmalı kararlara imza atmıştı.

*Yardımcılar…

Hakem Hüseyin GÖÇEK’in Yardımcılıklarını ise İstanbul FİFA Yardımcı Hakemleri’nden Orkun Aktaş ile İstanbul Üst Klasman Hakemi Süleyman Özay yapacaklar.

Karşılaşmada 4. Hakem olarak İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Baki Tuncay Akkın görevlendirildi.

12 Mar 2014 - 17:49 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.