HAKEMLER TEKİRDAĞ VE MANİSA'DAN

Elazığspor ve HD Elazığ Karakoçan FK'nın haftasonu oynayacağı maçların hakemleri açıklandı…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un mücadele ettiği TFF 3. Lig 1. Grup’ta 19. Hafta ve Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan’ın yer aldığı TFF 3. Lig 2. Grup’ta 21. Hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamalara göre Elazığspor’un 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynayacağı maçı Tekirdağ Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Levent Buğra Vartemel yönetecek. Hakem Vartemel’in yardımcılıklarını yine Tekirdağ Bölgesi'nden Sedef Aktan ile Antalya Bölgesi’nden Fırat Olgun yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise İstanbul Bölgesi’nden Serdar Akkoçoğlu olacak.

KARAKOÇLAR'A MANİSA HAKEMİ

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK’nın ise TFF 3. Lig 2. Grup’un 21. Haftası’nda 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Kızılcabölük Semt Sahası’nda Kızılcabölükspor ile oynayacağı maçı Manisa Bölgesi C Klasman Hakemi Hüseyin Gökberk Arslan yönetecek. Hakem Arslan'ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Fatih Deveci ve Manisa Bölgesi’nden Gökmen Çambel yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Berkay Erdemir görevlendirildi.

20 Oca 2022 - 17:03 - Spor

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.