"Hakettiğimiz Bir Galibiyet Aldık!"

Teknik Sorumlu Ender Çınar Osmaniyespor karşısında güzel futbolla 3 puanı aldıklarını ancak bu maçı unuttuklarını Pazar günü evinde oynayacakları Erbaaspor Maçı'na odaklandıklarını belirtti...

Misli.com 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Osmaniyespor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek galibiyet hasretine son veren Elazığ Karakoçan FK'da Teknik Sorumlu Ender Çınar Osmaniyespor karşısında istediklerini sahaya yansıttıklarını belirterek, bekledikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi...

Haftaiçi yaptıkları antrenmanlarda istediklerini bu maçta sahaya yansıttıklarını aktaran Çınar; "Bu karşılaşma öncesi de kazanacağımızı açıklamıştım.Son günlerde sürekli olarak çok net pozisyonlar üretmemize karşılık bunların skora yansıtılmamasının sıkıntı yaşamamıza neden olduğunu belirtip bunu çözecek çalışmalar yaptık.Sonuçta bu maçta çalıştığımız gibi pozisyonları skora yansıttık ve istediğimiz bir galibiyeti aldık.”dedi.

*MAÇIN HAKİMİ BİZDİK...

Takım olarak rakipleri karşısında ilk dakikadan son dakikaya kadar oyunun hakimi olduklarını belirten Çınar; "Oyuna iyi başladık. Rakibe önde bastık ve bunun sonucu bulduğumuz golle rahatladık. İlk yarıda ikinci golü de atınca oyun tamamen istediğimiz şekle geldi. İkinci yarıda rakibimizin üzerimize geleceğini biliyorduk. Bir anlık konsantrasyon kaybımız rakibin gol bulmasını sağladı. Golden sonra da rakibin üzerimize geleceğini bunun da defansta açık vermesine yol açacağını biliyorduk. Sonuçta bu düşüncemizde haklı çıktık ve üçüncü golü bulduk. Sonuçta 3-1 kazanıp haftayı üç puanla kapattık. Galibiyetten ve verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımızı kutluyorum.”diye konuştu.

Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar; "Şimdi hafta sonunda sahamızda oynayacağımız yine çok önemli bir maçımız var. Erbaaspor maçı hazırlıklarımıza başladık. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” sözlerine ekledi.

18 Mar 2021 - 15:21 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.