Harun'a kimler talip!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un genç oyuncusu daha önce de 2 kez “kiralık verilmişti

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un genç oyuncusu daha önce de 2 kez “kiralık” verilmişti…

günışığı ÖZEL Haber

Elazığspor’un İskenderun Demir Çelikspor’un başarılı forveti Hüseyin KUDAY’la dün anlaşma sağlamasının ardından, “kiralık” olarak bir takıma gönderilmesi düşünülen genç futbolcu Harun SÜRÜCÜ de Bordo-Beyazlı Takım’dan ayrılma aşamasında bulunuyor…

Kiralık verilecek…

Elazığspor’da Hüseyin KUDAY’ın transferinin ardından forvet mevkiinde oluşan yoğunluğun giderilmesi için, Harun SÜRÜCÜ geçen sezon olduğu gibi bu sezon da bir takıma kiralık olarak gönderilecek ve genç futbolcuya her türlü kolaylık sağlanacak.

2007-2008 Sezonu’nda Elazığspor Altyapısı’ndan profesyonel takıma kazandırılan genç futbolcu Harun SÜRÜCÜ, Erzurumspor’da bir dönem “kiralık” olarak oynadıktan sonra, geçtiğimiz sezon da yine Ara Transfer Dönemi’nde Ankara Demirspor’a kiralık olarak gönderilmiş, her iki takımda da iyi performans sergilemişti…

Kimler talip?..

Bu sezon yine bir takıma “kiralık” olarak gönderilecek olan genç futbolcunun, daha şimdiden 2 taliplisi var. TFF 2. Lig Beyaz Grup Takımları’ndan Çorumspor ile TFF 3. Lig 3. Grup Takımları’ndan D.Bakır Bş. Bld. Diskispor yeni sezon öncesi Harun’a resmî teklifte bulunurlarken, genç futbolcumuz bu teklifleri değerlendirdikten sonra tercihini kullanacak.

29 Tem 2010 - 23:48 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.