"Hedeflerimiz Büyük!"

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü İsmail Bayraktar, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu…

Hentbol’un ilimizde gelişmesi ve ilimizin Hentbol Liglerinde temsil edilmesi için çok önemli çalışmalar yapan İsmail Bayraktar; “Biz bir spor kulübünden öte çok büyük bir aileyiz. Tamamen ilimizdin gençlerinden oluşan sporcular ile hem Süper Lig'de hem 1. Lig'de hem de okul sporlarında yer aldık. Süper Lig'de ekonomik imkanlar sağlanamadığı için 1. Lig'e düştük. Burada bu yıl önemli başarılar elde ediyoruz. Okul sporlarında bizim alt yapımızdan oyuncularımızın yer aldığı takımlar ili birinciliğini kazandı ve Türkiye Finalleri'nde de başarılı olacaklarını sanıyorum. Çünkü bizim bir planımız ve bunun içinde önemli hedeflerimiz var.” dedi.

*Bizim Asıl Yatırımımız Altyapı…

Elazığ’da Hentbol’un gelişmesi ve belirlenen hedeflere ulaşmasının ilk adımını Kadınlar Süper Ligi'ne yükselerek attıklarını belirten İsmail Bayraktar; “Bu ilin sporcularından oluşan bir takımla bu ligde geçen sezon mücadele verdik. Sezon başında bu takımın Süper Lig'de başarılı olması adına biri iki sporcu ile takviye edilmesi adına bazı çalışmalar yaptık. Sonuç alamadık. Eğer bu çalışmamız istediğimiz sonucu verseydi Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Süper Lig'de çok farklı yerlere gidebilirdi. Olmadı. Bu sezon 1. Ligdeyiz ve grubumuzda ilk yarıyı ikinci sırada tamamladık. İkinci yarıda da bu mücadeleyi en iyi şekliyle yaparak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bizim asıl yatırımımız altyapıda. İlimizde ki okullarda altyapımızda oynayan sporcularımızın yer aldığı takımlar il birincisi oldu ardından da grup birinciliğini kazandı. Şimdi Türkiye Finalleri var. Bu finaller Mart ayında yapılacak. Biz bu genç sporcularımız için üç yıllık bir planlama yaptık. Okullarda önce Türkiye Finallerini hedefledik.Bu yıl bu hedefimize ulaştık.Daha finaller oynanmadı ve nasıl bir netice alacağımızı bilmiyoruz. Ancak bizim hedeflerimiz arasında önümüzdeki yıl Türkiye Finallerinde derece almak. Üçüncü yıl ise bu takımı Dünya Finallerinde yer almasını sağlamak. Bunlar hayal değil. Çünkü bugüne kadar ilimiz hentbolu için belirlediğimiz tüm hedefleri gerçekleştirdik. “diye konuştu.

25 Oca 2022 - 16:47 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.