HEMSBALLCILAR AYDIN’DA BULUŞUYOR

2011 yılında kurulan ve ilk resmi ve milli spor branşı olan Uluslararası Hemsball Federasyonu İlk turnuvasına Aydın ilinde start verecek. Uluslarara...

2011 yılında kurulan ve ilk resmi ve milli spor branşı olan Uluslararası Hemsball Federasyonu İlk turnuvasına Aydın ilinde start verecek.

Uluslararası Hemsball Federasyonu ile Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordineli olarak sürdüreceği ilk turnuva için 81 vilayetten il temsilcileri, hakem ve antrenörlerin katılımı ile 20-21 Temmuz tarihinde Aydın ili Atatürk Spor Salonunda saat: 10.00’da gerçekleşecek.

Konuyla ilgili Uluslararası Hemsball Federasyonu Elâzığ İl Temsilcisi Ahmet Polat, bu turnuvaya Elazığ olarak kendisi ile beraber 4 hakem ile beraber toplamda 5 kişinin katılım sağlayacağını bildirdi.

Polat, turnuva ile ilgili şu bilgileri verdi; ‘’Türkiye’nin ilk resmi ve milli spor branşı olan Hemsball 20-21 Temmuz tarihinde Aydın ilinde ilk organizesini yapacak. Gençler Türkiye Şampiyonası adı altında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir turnuva olacak. Bizde Elazığ’dan 4 hakem ile beraber toplamda 5 kişi katılım sağlamayı planlıyoruz. Türkiye’nin her ilinden temsilciler, hakemler ve antrenörler bu turnuvada bir araya gelecekler. Eğlenceli, zevkli, dikkat ve konsantrasyon içeren bir spor branşı. En son 19. Akdeniz Oyunlarında ülkemizi temsil eden tüm milli sporcularımız Hemsball ile tanışıp, oynayıp ve de tanıtımını yaptılar. Her geçen gün Hemsball gelişip yaygınlaşıyor. Bizlerde Aydın ilindeki turnuvaya katılım sağlayıp; hakemlerimizin gelişimi için görev aldıkları maçlarda kademe yükseltmeye tabi tutulacaklar, MHK tam kadro orda olacağı için hakemler için büyük bir avantaj’’ dedi.

01 Tem 2022 - 17:05 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.