HENRİQUE için ağır dedi!

Teknik Direktör Hüsnü ÖZKARA Brezilya’dan denenmek amacıyla getirilen genç forvet konusunda düşüncesini açıkladı

Dün Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen çiftkale maçta forma giyen, bir de gol atan Brezilya 2. Lig ekiplerinden Vila Nova’nın forveti Thalles HENRİQUE için düşüncesini açıklayan Teknik Direktör ÖZKARA; “Ağır olduğunu herkes gördü” dedi...

Yabancı hayranlığından vazgeçilmesi gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Hüsnü ÖZKARA, eldeki mevcut oyuncuların üzerinde olup olmadığının düşünülmesi gerektiğini belirttiği HENRİQUE’yle yabancı hakkını zor kullanacaklarını da ifâde etti…

Bank Asya 1. Lig’de 2. Yarı’nın İlk Maçı’nda Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Elazığ’a gelen Brezilya 2. Lig ekiplerinden Vila Nova’nın forveti Thalles HENRİQUE’yi değerlendiren Teknik Direktör Hüsnü ÖZKARA, ağır olduğunu belirttiği Brezilyalı oyuncuyla yabancı hakkını zor kullanacaklarını ifâde etti…

ÖZKARA dün Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen çiftkale maç sonrası yaptığı genel değerlendirmede şunları söyledi;

Oyuncular biraz yorgun…

“Hedefimiz Konyaspor Maçı’ndan galibiyet, hazırlıklarımızı yoğun şekilde devam ettiriyoruz. Bugün de burada çiftkale maç yaptık. Yeni arkadaşlarımızın sahayı görmelerini istedik ve hem de geniş sahada son durumumuzu görelim diye. Tabi antrenmanlardan dolayı oyuncularımız biraz yorgundu. Güzel bir çiftkale oldu. Ama burada önemli olan antrenmanlardaki çalışmaların meyvesini maçta alabilmek, tüm düşüncemiz bu. O doğrultuda çalışmalara devam ediyoruz.”

Yeniler futbolcu olduklarını belli ediyorlar!

“Yeni transferler, bilinen oyuncular. Tek sıkıntımız idman eksikliği, özellikle Önder ilk yarıdaki tüm maçlarda aşağı yukarı oynadı. Rıdvan da bütün antrenmanlara katıldı, oynadığı maçlar da var. Ama bize geç katılmalarından dolayı zaman zaman özellikle Rıdvan’ın bir yorgunluğu var, ama bunlar topu tutuşuyla, alışıyla, verişiyle, geçmişleriyle, futbolcu olduklarını belli ediyorlar.”

Yabancı hayranlığından vazgeçelim!..

“Yabancı hayranlığından vazgeçelim, yabancı hayranlığını bırakalım. Şu an ne olumlu ne olumsuz bir karar vermek mümkün değil. Şunu düşünmek lazım, bizim eldeki mevcut oyuncuların üzerinde bir oyuncu mu, yabancı hakkımızı kullanabilir miyiz, kullanamaz mıyız. İstediği pas önemli değil, önemli olan gittiğiniz yerdir, topu tutmanızdır, topa vurmanızdır. Ama 3 gün önceden Brezilya’dan yola çıkmış olması, vücudu istediği hareketleri yapmasına engel değil ama, yine de bir takım şeyler veriyor. Ağır olduğunu herkes gördü. Bir ağırlığı var. Onun için yabancı hakkını zor kullanırız bununla, şu görüntüsüyle söylüyorum.”

Lider’in Seyircisi stadı doldurmalı!

Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü ÖZKARA, açıklamalarını Konyaspor Maçı öncesinde taraftara mesaj vererek noktalı ve şu ifâdelere yer verdi; “ İlk yarıyı bu takım lider bitirdi. Lider takımın lider seyircisi de bu stadı doldurması lazım. İnşallah ilk devredeki o coşku, arzu, istek, Pazar günü tekrar aynı coşku ve heyecanı yaşatır.”

12 Oca 2012 - 23:06 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.