HENTBOL’UN GALİPLERİ BELLİ OLDU

Okul Sporlar Gençler Hentbol Grup Müsabakalarında Kaya Karakaya Spor Lisesi ve Özel Elazığ OSB Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji ilimizi yarı final müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı…

17 - 20 Ocak tarihleri arasında şehrimizde gerçekleşen Okul Sporlar Gençler Hentbol Grup Müsabakalarında Diyarbakır, Tunceli, Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa, Adana, Bingöl, Sivas ve Malatya illerinin katılımıyla gerçekleşti. 9 takım 216 sporcunun yer aldığı Grup müsabakaları sonunda yarı finale gitmeye hak kazanan iller belli oldu. Müsabakalar sonunda Genç Erkekler ve Kızlar Kategorisi'nde 2 Elazığ Takımı Kaya Karakaya Spor lisesi ve Özel Elazığ OSB Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji ilimizi yarı final müsabakalarında temsil etmeye hakkazandı. İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; "İlimizde gerçekleşen Okul Sporları Gençler Hentbol Grup Müsabakaları tamamlandı. Sevinçliyiz, İlimizden 2 takımımız hem erkeklerde, hem de kızlar da Yarı Finalde ilimizi temsil edecekler. Temennimiz İki takımımızdan da Türkiye Şampiyonluğu bekliyoruz ve istiyoruz. Şehrimizi Yarı finalde temsil edecek olan Kaya Karakaya Spor Lisesi ve Özel Elazığ OSB Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji takımlarımızı ve Okul İdarecilerimizi tebrik ediyor, yarı final müsabakalarında başarılar diliyorum."dedi.

İşte dereceye giren takımlar…

Genç Erkekler

1. Elazığ

2. Sivas

3. Tunceli

Genç Kızlar

1.Elazığ

2.Adana

3. Malatya

20 Oca 2022 - 16:58 - Spor

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.