"HER KESİMDEN DESTEK BEKLİYORUZ!"

Teknik Direktör Ramazan Çelik, Bordo-Beyazlı Oyuncuları bu yıl farklı bir hedefe ulaşması için motive etmenin çabasında olduklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlık çalışmalarını Erzurum da devam ettiren Elazığspor’da takımını hem fiziksel hem de taktiksel olarak lige hazırladıklarını belirten Teknik Direktör Ramazan Çelik, lige kadar hazır duruma gelmenin çabasında olacaklarını belirtti.

*FARKLI BİR MOTİVE

Elazığspor’un geçtiğimiz yıl çok önemli bir başarı gösterdiğini belirten Ramazan Çelik “Elimizde çok değerli bir oyuncu topluluğu var. Geçtiğimiz yıl farklı bir hedefe ulaşmanın mücadelesini vermiş olan bu takımı bu yıl farklı bir hedefe ulaşmanın mücadelesini vermesi için çaba gösteriyoruz. Bu düşüncemizi yaptığımız hazırlık çalışmalarında yüzde 60 yakın gerçekleştirdik. Futbolcularımızın bu yıl farklı bir hedefe ulaşması için motive etmenin çabasındayız. Erzurum kampında hem fiziksel hem de taktiksel çalışmalar yapıyoruz. Ligde önemli bir mücadele vereceğiz. Bu mücadelede herkesin ve herkesimin yanımızda kulübün destekçisi olmasını istiyoruz. Başarıya birlikte olduğumuz, birlikteliği sağladığımız zaman ulaşılacağını bilinmesini istiyorum.”dedi.

* HER MAÇA FARKLI HEDEFLER İLE HAZIRLANACAĞIZ.

Kamp süresi içinde oynanacak hazırlık maçlarında eksikliklerini göreceklerini ve bunları giderecek çalışmaları yapacaklarını belirten Teknik Direktör Ramazan Çelik; "Bilindiği gibi zor bir gruptayız. 6-7 takım direkt şampiyonluk mücadelesi içinde olacaklar. Biz iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Geçen yıl ligde gösterdiğimiz başarıyı bu yıl ligin başından itibaren göstermek istiyoruz. Bunu yaptığımız zaman bizde bu ligde belirlediğimiz hedefe ulaşma mücadelesinde ki takımlardan biri oluruz. Biz ligde maç maç düşüneceğiz. Her maça farklı hedefler ile hazırlanacağız. Elimizde ki kadroyu en verimli şekilde kullanarak bu takımı hedefine ulaştırmanın mücadelesini vereceğiz.”ifadelerini kullandı.

09 Ağu 2022 - 15:02 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.