"HER ZAMAN EN İYİSİNİ SAHAYA YANSITMANIN MÜCADELESİ İÇİNDE OLACAĞIZ"

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yeni sezon öncesi hazırlıklarına Erzurum Palandöken’de devam eden ES Elazığspor’da Sportif Direktör Alaattin Tutaş, kampla ilgili açıklamalarda bulundu.

ES Elazığspor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, Erzurum’da devam eden ikinci etap kampıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon yakalanan aile ortamının devam ettiğine vurgu yapan Tutaş, “Futbolcularımız birbirini tanıyor ve seviyor. Geçen sezondan süregelen bir aile ortamımız var ve bu pekişerek devam ediyor. Teknik Direktörümüz Ramazan Çelik’in de takımımıza adaptesinden memnunuz. Kendisi genç ve idealist bir teknik adam. İnşallah onun da kariyer planlamasında önemli bir yer tutacaktır Elazığspor. Erzurum kampımızın güzel geçtiğini söyleyebiliriz. Futbolcularımız günde çift idman yapıyor ve yeni sezona hazırlanıyor. İlk hazırlık maçımızı farklı kazandık Artvin Hopaspor karşısında, ikinci maçımızı da Erbaaspor’la oynadık. Programa göre 1 ya da 2 hazırlık maçı daha oynayacağız ve kampımızı tamamlayıp Elazığ’a döneceğiz. Entegre Solar Elazığspor olarak her zaman en iyisini sahaya yansıtmanın mücadelesi içinde olacağız” dedi.

09 Ağu 2022 - 15:02 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Gakgo - Elazığspor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş.. Vay vay vay...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 15:02