“Hocamız Görev Verirse, Ben Hazırım!”

Bordo-Beyazlı Taraftarların son durumunu merak ettiği tecrübeli orta saha Muhammed İldiz sakatlığı ile son durumu gazeteniz günışığı’na anlattı…

“Hocamız Görev Verirse, Ben Hazırım!”
“Hocamız Görev Verirse, Ben Hazırım!”
Haber albümü için resme tıklayın

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un tecrübeli oyuncusu Muhammed İldiz, 1-2 maç sonra tam olarak hazır hale geleceğini belirterek, şan verilmesi durumunda Kardemir Karabükspor Maçı’nda oynayabileceğini söyledi…

Sakatlığının tamamen geçtiğini ancak Giresun ve Gaziantep’te oynadığı dönemlerde yaşadığı psikolojik sorunların devam ettiğini anlatan 27 yaşındaki gurbetçi oyuncu huzurlu olduğu Elazığspor’a yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu kaydetti. Bordo-Beyazlı Formayı yeniden giymek için sabırsızlandığını belirten Muhammed İldiz taraftarın da desteğiyle Elazığspor’u layık olduğu yere getireceklerinden kimsenin şüphesi olmamasına da vurgu yaptı.

Tecrübeli oyuncu Muhammed İldiz’in spor servisimize yaptığı özel açıklama şöyle;

*Dürüstlüğün ve Adamlığın üst seviyede olduğu yer Elazığ…

“Son transfer dönemindeki süreç çok zorlu ve sıkıntılı geçti. Hem kendi şahsım adına hemde kulübümüz adına. Elimizden gelen tüm çabayı gösterdik transfer tahtasının açılması ve bizimde Elazığspor’a gelelim diye. Elazığspor’da daha önce oynadığımı dönemde çok mutlu ve huzurluydum. Hatta Türkiye’ye geldiğimde birçok memlekete gittim, çok yeri gezdim ama gördüğüm en güzel şehir. Çünkü insanlarının adamlığı ve dürüstlüğü en üst seviyede olan bir şehir. Tekrar buraya geldiğim için çok mutluyum. Ama malumunuz şuan çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz için bazı tatsızlıklar yaşandı. İnşallah bun sıkıntıları atlatıp, Allah’ın izinyle olumlu bir sonuca varmak için tekrar hep beraber mutlu ve özlenen günleri yaşamak için elimizden gelen herşeyi yapacağız.”

*Elazığspor’un formasını giymek için sabırsızlanıyorum…

“Kendi şahsım adına maç oynamaya hazırım. Yoğun tempoda hazırlanıyorum. Gerçekten benim adıma son 2-3 yılım çok zor geçti. Anlatmaya kalksam saatler sürer. Yeniden Elazığspor’un formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Bu kamp benim adıma çok olumlu geçiyor. Yavaş yavaş kendime geliyorum. 1-2 maç sonra Allah’ın izniyle tam olarak hazır olacağıma inanıyorum. Hocamız bana şans vermesi durumunda Karabük Maçı’nda da elimden gelenin fazlasını yaparım. Terimin son damlasına kadar sahada herşeyimi vereceğimden herkes emin olsun. Elazığspor’u bu zorlu süreçten hep birlikte çıkaracağımızı düşünüyorum.”

*Giresun ve Gaziantep’te zor günler yaşadım…

“Taraftarlarımıza şunu söyleyeyim. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Ben burada oynadığım dönemde kulübün kaderine terkedilmesi sahipsizlik yüzünden ayrılmıştık. Benimde kendi özel sebeplerim vardı. Elazığspor’dan önce Gaziantep’te çok zor bir süreç geçirdim. Elazığspor’dan sonra da Giresunspor’da zor bir süreç yaşadım. Onun psikolojisini halen atlatmış değilim. Ama Allah’ın izniyle bunların hepsini geride bırakıp taraftarımızla birlikte bu zorlu süreci başarıyla tamamlayacağımızı düşünüyorum. Hayatımda hiçbirşeyden korkmadım. Hiçbir yarıştan da kaçmadım. Bu yarıştan da kaçmayacağım.”

*Takım olarak motive olmuş durumdayız…

“Takım olarak çok iyi yoldayız. Herkes başka başka takımlardan geldi. Kendimize geliyoruz. Tüm arkadaşlarımızla beraber motive olmuş durumdayız. Herkes neyin ne olduğunu farkında. Karabük Maçı’ndan 3 puanla ayrılmamız, bize önemli bir moral olacağını ve ardından da seri galibiyetlerin ve puanların geleceğine inanıyoruz.”

21 Şub 2019 - 17:39 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

orkun - Sen hazır olacaksın da forma verilmeyecek de ne yapılacak,zaten tatos tan sonra gördüğüm kadarıyla 10 numara alamadık.banko oynaman lazım.iki pas yapamıyoruz,adam eksiltemiyoruz,top tutamıyoruz ve ileri de çıkamayıp kombine atak yapıp ceza sahasına giremiyoruz.Mecburen oynaman lazım.Hocaaaaa aman ha.Yanlış yapma lüksümüz yok ,belki senin zamana ihtiyacın olabilir ama Elazığsporumuzun kesin yok.O kadar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 17:39