İl Özel İdare Basketbol Takımı Sezona Yenik Başladı

Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı yeni sezona mağlubiyetle başladı. Takıma önemli isimlerin katılmasına rağmen Başantrenör Olcay Orak’ın öğrencileri, evinde Çankaya Üniversitesi’ne 102-105 yenildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 1. haftasında Birevim Elazığ İl Özel İdare, uzatmaya giden maçta Çankaya Üniversitesi’ne evinde 102-105 mağlup oldu.

İLK 3 ÇEYREKTE ÇANKAYA ÜSTÜNLÜĞÜ!

Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda Cumartesi günü saat 14:00’te oynanan maça etkili başlayan konuk takım ilk periyodu 28-22 önde tamamladı. İkinci periyotta da farkı arttıran Çankaya Üniversitesi devreye 60-42 önde girdi. Üçüncü periyotta geri dönüş yapan Elazığ İl Özel İdare, oyuna denge getirirken bu periyotta da Çankaya Üniversitesi’nin 69-67 üstünlüğü ile geçildi.

VALİ YIRIK DA PROTOKOLDE

Mücadelenin son çeyreğinden 92-92’lik eşitlik çıktı ve karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma bölümünü daha az hatayla tamamlayan Çankaya Üniversitesi 105-102’lik üstünlükle kazandı. Karşılaşmayı Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile eşi Ayşe Yırık da protokol tribününden takip etti.

PERİLER’İN HENÜZ İLK MAÇI KAZANAMAMASI ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Öte yandan Birevim Elazığ İl Özei İdare Basketbol Takımı’nın sezona mağlubiyetle başlaması taraftarına hayal kırıklığı yaşattı. Bu sezon EuroCup’ta da mücadele edecek olan temsilcimiz sezon öncesi önemli isimleri kadrosuna katarken iyi bir kadro kurmuştu. Beklentilerin yüksek olduğu Periler’in henüz ilk maçı kazanamaması şaşkınlıkla karşılandı.

04 Eki 2020 - 15:49 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.