İl Özel İdare’de Kongre Tarihi Belirlenmedi

İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı için bazı firmalar ile sponsorluk görüşmelerinde bulunulduğu, bu görüşmelerden netice alınmasının ardından olağanüstü genel kurulun tarihi belirlenecek...

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele veren İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının yeni sezon öncesi yapılması gereken Genel Kurulu için tarihin henüz belirlenmediği öğrenildi.

Daha önce Haziran ayının ilk yarısında yapılacağı açıklanan Genel Kurul’un, İçişleri Bakanlığının Genel Kurullar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yer alan ibarelerden hareket edilerek ertelendiği, Olağanüstü Genel Kurul olması nedeniyle Haziran ayının ikinci yarısında yapılacağı açıklanmıştı.

Ancak İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Yönetim Kurulu’nun Olağanüstü Genel Kurul tarihini belirleme konusunda İl Valisi Erkaya Yırık’ın yaptığı bazı görüşmeler nedeniyle tarihinin henüz belirlenmediği öğrenildi.

Vali Erkaya Yırık’ın yeni sezon öncesi İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı için bazı firmalar ile sponsorluk görüşmelerinde bulunduğu, bu görüşmelerden netice alınmasının ardından olağanüstü genel kurulun yapılacağı tarihin belirlenmesinin beklendiği bildirildi.

22 Haz 2021 - 14:50 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.