"İNANDIK VE BAŞARDIK"

Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, Ligde kalma adına çok büyük bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, oyuncuların ise ciddi bir karakter ortaya koyduğunu söyledi.

TFF 3. Lig 1. Grupta ligde kalmayı başaran Temsilcimiz Elazığspor’un Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, çok büyük bir mücadele ortaya koyduklarını, ikinci yarı öncesi takıma kazandırılan oyuncuların bu mücadelede çok büyük bir karakter ortaya koyduklarını söyledi.

* KAZANMAMIZ GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ MAÇLARI KAZANDIK

Ligde kalabilme adına verdikleri mücadelede hata yapma şanslarının bulunmadığını, sürekli geriden geldiklerini ve bu mücadele adına birçok final maçı oynadıklarını belirten Alattin Tutaş; “ Ligde kalma adına verdiğimiz mücadelede, ikinci yarı öncesi transfer tahtasının açılmasının ardından takıma kazandırdığımız oyuncular bu mücadeleye inandıklarını ve başaracaklarını belirterek mücadeleye ortak oldular. Oyuncu grubumuz ciddi bir karakter ortaya koydu. Bu durumlarda geri gelmek gerçekten çok zordur. İnanılmaz bir baskı vardı. Sürekli geriden geliyoruz. Bizim geçmemiz gereken 3 takım vardı 10 hafta önce. Biz bu haftalarda 8-10 puan fark erittik. Bu çok önemli. Tabii ki baskıdan dolayı oyunun belli dönemlerinde düşüşler olabiliyor. Kazanmamız gereken çok önemli maçları kazandık. Bu maçlarda hata yapmamız bizim bu mücadelenin dışında kalmamıza neden olacaktı. Böylesine stresli maçlar oynadık. Kendi göbeğimizi kendimiz kesecektik."dedi.

*İNANÇ, GÜVEN, SAMİMİYET VE MÜCADELE BAŞARIYI GETİRDİ

Oyuncuların özverili ve büyük fedakârlıklarla bu takımı yaşatmak adına savaş verdiğinin altını çizern Tutaş; "Takımda inanç, güven, samimiyet ve mücadele vardı. Bizlerin ve futbolcu grubumuzun neler yaşadığını kimse bilemez. Ancak oyuncularımız da yaşadıkları tüm sıkıntılara karşılık bu mücadelede hedefe varmak için büyük fedekarlıklar yaptılar. Takım olarak son on haftada aldığımız sonuçlar ile bu ligde kalmayı başardık. On haftada 7 galibiyet 3 beraberlik aldık. Bu haftalarda özellikle de rakibimiz konumunda olan takımlardan birine mağlup olmamız bizi bu yarışın dışına atacaktı. Kahta ve Hendek maçlarını kazanmamız bize artı avantaj sağladı.Nitekim bu avantaj ile ligde kalmayı başardık.

Bize bu mücadelede destek olanlara da teşekkür ediyoruz. Biz inanmıştık, onlarda bize inandı ve sonucunda bu ligde kalmanın mutluluğunu yaşadık."ifadelerini kullandı.

SON KARARI YÖNETİM KURULU VERECEK.

Gelecek sezon il ilgili değerlendirmelerde de bulunan genç teknik adam;"Artık yeni sezona bakılacak. Yönetim KURULU neye karar verecek, nasıl bir yol izlenecek bunu bilemem. Biz bu sezon için belirlediğimiz hedefe ulaştık. Ardından neye karar verilir, ne yapılır bunu hep birlikte göreceğiz. Bu takımın korunması ve bazı transferlerin yapılması ile bu takım yeni sezonda yeni stadında çok daha önemli hedeflere ulaşmanın mücadelesini verecektir.”sözlerine ekledi.

09 May 2022 - 16:39 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.