İsaoğlu&Demirbağ ilimizi temsil etti!

17 Yaş Badminton Avrupa Şampiyonası’nda 32 Ülkeden 250 sporcu katıldı

17 yaş Badminton Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımız Avrupa Üçüncülüğünü garantilerken, Elazığ’ı Antrenör Sıddık İsaoğlu ve Milli Badmintoncu Aliye Demirbağ temsil etti..

15-23 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılan 17 yaş Badminton Avrupa Şampiyonasında Milli Takımımız Avrupa Üçüncülüğünü garantileyerek büyük bir başarıya imza attı.

Ankara Aski Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Milli takım sporcusu olan ve Elazığ Gençlikspor Kulübü Badmintoncularından Aliye Demirbağ çıktığı müsabakalarda rakiplerini mağlup etti.

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü aynı zamanda Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi As Başkanı Akif Sıtkı Esen, yaptığı açıklamada Milli takımımızın üçüncülüğü garantilediğini ve Şampiyonaya 32 Ülkeden 250 sporcunun katıldığını belirtirken, Elazığ Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Sıddık İsaoğlu’nun da Milli Takımın başında Milli Badmintoncu Aliye Demirbağ ile birlikte Elazığ’ı temsil ettiğini söyledi.

18 Mar 2014 - 19:50 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.